Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Far Cry 2

Jeg har kjøpt et fantastisk spill til under 300 kroner, jeg har levd meg inn i et afrikansk miljø med mye action og en flott historie. Denne gangen har Ubisoft kommet ut med deres storsatsing nemlig toeren av serien Far Cry, og de har virkelig klart å få til et verdig spill i skytespill miljøet! Bli med på en reise i en krigsherjet afrikansk by, med fordeler og ulemper.

Det er brunt, ja veldig brunt i den afrikanske savannen. Det første du ser er at ditt oppdrag, nemlig å drepe Sjakalen ikke er så lett som det høres ut som. Du kjører taxi fra flyplassen til stedet der du får tid første oppdrag, det er en utrolig bra og vellutvikla start på et godt spill! Dette med taxituren syntes jeg er veldig bra, du får et slags førsteinntrykk av spillet - og det er et bra førsteinntrykk også. Storyen i Far Cry 2 går mest på å være leiemorder, å drepe de og de og sprenge det/de og det/de. Samtidig som handlingene du gjør er like alt i alt, syntes jeg ubisoft virkelig har fått til en god variasjon for det - og du føler at mye av det du gjør får du noe tilbake for. Når jeg sier at du får noe tilbake mener jeg venner, diamanter og respekt. Diamanter? tenker kanskje du, men det er betalingsmåten i FC2, fordi de papirene pengene blir trykket på er ikke verdt noe. Du får med engang en beskjed/tips om at du aldri skal ta imot lapper som betaling, men diamanter. Første gangen jeg hørte Sjackalen (The Jackal) sin stemme og møtte han ble jeg skuffet, dypt skuffet. Jeg hadde forventet mye mer av en så høystilt person i miljøet, og hadde trodd bedre replikker samt et bedre engasjement. Det er et stort minus at hovdepersonen som det blir fortalt så mye om har en så dårlig stemme og lite spennende og se på han, er det også.
Ikke nok med at du må drepe folk der og der, det er også det krig der du er, lettere sagt en krigsherjet stat i Afrika lever du i og samtidig har du dratt på deg sykdommen malaria, og du må til en hver tid skaffe deg medisiner ved å gå til presten og gjøre nye oppdrag for å få tak i medisinene

Grafikken er fantastisk, brun og fyldig med mye brann og skyting. Du føler virkelig at du er i Afrika når du spiller, og at du Ubisoft har lagt til sykdommen malaria gjør spillet bare bedre, og ikke minst mer realistisk! FC2 er hittil det meste realistiske spillet jeg har spilt, ever. Både pga. de lange kjøre-turene og den realistiske sykdommen malaria.
Det som er jævlig dumt med spillet, er nok de grusomt lange kjøre-turene - selvom det er realistisk så er det grenser får hvor mye folk som spiller vil kjøre. Isåfall bør de ha funnet på flere biltyper så man får en større variasjon, det er vell kanskje tilsammen 5 forskjellige biler max og det er skuffende utifra at bil er en viktig ting i Far Cry 2. Når bil har et så stort fokus, syntes jeg ubisoft kunne lagd noe mer variert innenfor akkurat dette.

Lyden derimot er ganske bra, du hører brann, skyting, gode replikker og gode kjøreturer når du sitter inni en bil. Lyd er også en viktig del av Far Cry 2, siden du kjører så mye bil syntes jeg det er veldig mye bedre om du har gode bremselyder, god gasslyd og eventuelt radio i bilen. Bilen har alt, untatt sistnevnte og det er dumt. De lange bilturene hadde blitt mye fetere om det hadde vært noe skikkelig musikk i bilen. Alt i alt har Far Cry 2 en vell-fungerende lyd som passer til spillet, lyden trekker ikke ned på hovedkarakteren ivertfall.

Online-delen i spillet er fantastisk, jeg vil like å kalle det for Call of duty: Modern Warfare sin lillebror akkurat i online-delen! Det er veldig likt, utenom et helt annet miljø og en annen grafikk. Hvorfor det er CoD: MW sin lillebror er fordi de er grulig likt, det er Team Deatmatch, Deatmatch og alle de lignende CoD: MW også har i sin online-del. Noe som er helt forskjellig og mye bedre er at man kan lage sin egne map folk kan spille på online, der kan du bygge opp alt - fra fjell til hus og/eller biler. Det er fantastisk!

Spillet passer for deg som liker FPS-skytespill samt. en god og solid historie! Var du fan av CoD: Modern Warfare sin online-del vil du riktig nok også bli forelsket i FC2 sin online-del mener nå jeg. Dette spillet er også usedvanlig realistisk så liker du realisme og er en realist gå for Far Cry 2 hvis du ønsker et skyte spill som er realistisk. Jeg er også veldig fornøyd med det billige kjøpet!

Pluss: grafikken, historien, online-delen og ikke minst det afrikanske miljøet.
Minus: de lange pausene mellom kampene, kjøreturene og Sjakalen.

Grafikk: 9/10
Gameplay: 9/10
Lyd: 9/10
Holdbarhet: 9/10

Medlemsanmeldelser24
Samlet karakter: 7.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10