Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Chrono Trigger DS

Japanske rollespill er noe jeg ikke liker i store mengder. Jeg synes ikke det er like kjekt å har flere Japanske rollespill, får det er så mye stress å levle i timer får å klare en boss. Nå har jeg kjøpt et "Chrono Trigger" som jeg ikke var skeptisk til å kjøpe takket være Gamereactor, og det er jeg veldig fornøyd med!

Egentlig lette jeg rundt på Gr får å se på et godt spill, som jeg kan ha i bilen. Jeg skal nemelig fra Stavanger til Oslo, med bil. Jeg er veldig god til å utsette kjøp av spill og diverse, men ikke denne gangen! Jeg kastet meg nemeligt på sykkelen, og syklet gjennom snø, slaps, regn, og masse vann! Dette er fordi jeg er ganske utålmodig (til tider) og stresser mye om jeg skal eller ikke.

Chrono Trigger DS er en remake av det gamle SNES spillet. Det er den samme historien, og du er helten Chrono. Du er ikke nødt til å hete Chrono, i dette spillet er det mye valgfrihet! Du kan gi navn på flere en deg selv, og er ikke nødt til å dra den direkte rette veien. Du kan derimot dra å drepe monstere med en gang, om du vil.


Historien er ganske fengende når du kommer lengere inn i spillet, og kan være litt forutsigbar i starten. Du skal på en festival, og skal se på din venn, Lucca (du kan skifte), som er en smart jente, demonstrere en teleportal. Tiden er 1000.A.D, så noen av innbyggerne vil sikkert spøre om hva dette er.

(*Liten Spoiler*)
Som sagt er valgfriheten stor i dette spillet, men noe av det du gjør kan endre fremtiden din! Du møteren jente som løper rett inn i deg, og mister medaljongen. Plukker du den opp, er du nødt til å gi den tilbake for å komme videre. Nekter du, stikker ne og prøver å selge den, kan dette bli brukt imot deg! (*Start*) Du kan hente katten til en jente, så vil hun være et vitne i en rettssal! Sammen med noen som så deg prøve å selge medaljogen! (*Ferdig*)

Grafikken er som på SNES og er nesten på topp, de kunne finpusset noen steder, og rettet opp i noen "vegger", for noen ganger har jeeg problemer med å skille bakken under føttene på Chrono, og det som er under.

Lyden er veldig bra! Du har en spilleliste av musikken du har hørt i exstra menyen. Musikken passer til situasjonen/plassen du er i, og skifter etter hvilken tidssone du er i. Lydefektene passer perfekt, og kan gi spillet en mer inflytende stemning.

Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10