Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Skate 2

Første gang jeg spilte det første Skate, ble jeg overrasket. Noe som definitivt slo Tony Hawk langt nedi skateskoene.

Så toeren fikk jeg selvfølgelig veldig lyst på. Og jeg ble ikke skuffet.

Som i eneren lager du først en egen karakter, og får sponsorer gjennom spillet ved å delta i aktiviteter og konkurranser. Denne gangen er det en liten historie presset inni spillet, med et ondt firma, MongoCorp. (Har ikke forstått det helt...) som skal stoppe skating osv.

I eneren viste Black Box oss noe helt nytt, ved hjelp av Flick-It, en måte å styre på, ved å bruke høyre spak til å trikse. Denne gangen, er det mye flere triks der. De har videreutviklet konseptet, og stappet inn en hel bunke nye triks. For eksempel: Finger flips, handplants, footplants, hippie jumps osv.

Spillet har noen minus også, selvfølgelig. Eneren fikk masse klager på at man ikke kunne gå av brettet. I toeren kan du hoppe av brettet, bra nok det, men kontrollen av brettet er helt fryktelig. Seig, og derfor vanskelig å styre. Et annet minus er at spillet kan være vanvittig vanskelig. Greit at det skal være realistisk, men kom igjen! Det finnes vel grenser! Det var nesten så PS3-fjernkontrollen tok en handplant pa TV-en... (im a n00b ftw)

Grafikken...

...Er til tider veldig bra. Detaljert og glatt, og en fin sol... Men noen ganger er den helt dobørste. Udetaljert og dritt. Som oftest er grafikken bra, da...

Grafikk: 7/10

Lyden...

...Er realistisk, med lyder når du kjører og trikser. Musikken er helt på jordet. I eneren hadde de puttet inn musikk som passet bra, og som fikk meg til å "chill'n"
I toeren derimot, stappet de bare inn "kule" (råfett..!) sanger. Uansett, lyden er fortsatt veldig bra, utenom musikken...

Lyd: 8/10

Gameplay...

...Unikt. Spesielt. Moro. Du gjør, som sagt, alle fliptricks med høyre spak, og du bruker skulderknappene (R2-L2/RT-LT) for grabs. Spillet er realistisk, veldig realistisk, og tok den ollie'n som trengte for å knuse Tony. Men det er veldig vanskelig, tro meg du vil bli frustrert. Det har også en veldig bra onlinemodus. Du kan skate fritt med en venn for moro skyld, du kan knuse han i et race, og du kan knuse deg selv i Hall of Meat...

Gameplay: 8/10

Holdbarheten...

... Er bra. Hovedoppdragene er det en del av, og det er mye å gjøre når man er ferdig. Du kan ha konkurranser med de profesjonelle, prøve å få alle achievements/trophies, eller prøve å få opp scoren din på stedene du har eid.

Holdbarhet: 9/10

Konklusjon...

Dette er definitivt ikke noe for alle. Du burde teste eneren først, eller bare laste ned demoen.
Du blir ikke ferdig med dette spillet. Du vil ha mer.

NB!! Uten å ødelegge noe, slutten er do.

Grafikk: 7/10
Lyd:8/10
Gameplay:8/10
Holdbarhet: 9/10

KONKLUSJON:9/10

Minus:
Dålige kontroller av brettet, frustrerende vanskelig, plagsomme pros...

Pluss:

Realistisk, morsomt, mange nye triks, muligheten til å kunne gå av brettet.

SER DU PÅ TV?

Samlet karakter: 8.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10