Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Cel Damage

Cel Damage
Utvikkler: Pseudo Interactive
Utgiver: EA
Platform: PS2,Xbox,GC
Sjanger: combat game
Spillere: 1-4
Aldersgrense: 11+
Utgivelse: Xbox 3 mai 2002 PAL
Gamecube 3 Mai 2002 PAL
PS2 12 Desember 2002 PAL

Flammepiler og kjøttøkser svever over hodet mitt jeg må kjøre i dekning, jeg snur meg og kapper han som følger etter meg i to før jeg finner neste offer velkommen til Cel Damage.

Jeg har anmeldt Gamecube versjonen

Cel Damage er et fantastisk moro combat spill som strekker seg utover 12 baner og tre modes,her er modene: Smack attack som handler om og være den første til å få 500 poeng med og tilintetgjøre de andre motstandarne. Vi har også moden gate relay som handler om og kjøre igjennom 20 porter den som kommer kjappest i mål vinner. Og til slutt har vi flag rally her handler det om å fange fire flag før de andre, når man har gjordt det må man kjøre til vinner sirkelen.

I cel Damage skal man da bruke de våpnene man finner og ødellegg motstanderne sine før de ødellegger deg. Cel damage er som sakt et combat spill hvor man bruker bil for og komme seg rundt. I Cel damage finner man våpen som ligger rundt på banene de er i esker som man kjører på får og få våpnene. Jo lenger ut i spillet man kommer får man sjangsen til og unlocke ting du unlocker både våpen, baner og personer. Noe av det morsomste i spillet er at det er forskjellige feller på banene som gjør at de merkeligste ting kan skje. Cel damage er et artig spill med mye komiske ting itillegg til merkelige våpen og feller kan man kappe sauer i to og diverse andre ting i spillet.
Det som er veldig kult er alle de artige og supre våpnene som er både klassiske og nye. I Cel Damage har man lekt med våpen og skapt den perfekte sammlingen av de kuleste våpnene i verden inkludert, motorsag kjøttøks,balltre,laservåpen og den almektige atombomben. Itilleg har vær character i spillet et eget spessial våpen som man finner i eskene med ! tegn her finner man blandt annet gressklipper og atombombe.
Storyen i spillet strekker seg igjennom seks personene i spillet disse har sin egen story og sine egene spessialiteter. Personene i Cel damage er de som er med i tegneserien som gikk på tv en stund tilbake i tid itillegg til noen nye.
Her er de forskjellige characterne man kan spille som: Sinder han er min favoritt og den artigeste lille djevelen jeg vet om, hans spessial våpen er en gressklipper. Så har vi
B.T. Bruno Som er en kul og kraftig kar hans spessial våpe er en kjempe hammer som han slår folk flate med.
Neste man eller dame er Violet som er violet altså fargen. Hun er ei artig slem lita jente, hennes spessial våpen er en merkelig pistol som får alle på banen til og bli blåst vekk og de som er nærmest blir drept.
Flemming er Geeken i spillet han er et mattematiskk geni med store briller og sleik. Han har laget en laser pistol som brenner opp motstandarne dette er da hans våpen. Dominique Trix er den sexye blondinen som kan forføre en stein, men ikke la deg lure hun er livsfarlig med sitt armbrøst som skyter dynamitt.
Og til slutt men ikke minst den kuleste av dem alle Fowl Mouth som er gangster denne livsfarlige gangster anden har et kraftig maskingevær som man burde passe seg for.

Kontrollene i CD er bare utrolige de lette knappene og artige løsningene er bare perfekte, det er ikke noe negativt og si på kontrollene i spillet.

Grafiskk sett er Cel damage fantastiskk bra til og være produsert i 2002, jeg husker når spillet kom ut at det var noe av det sykeste jeg hadde sett. Selvfølgelig er ikke grafikken noe den dag i dag men for syv år siden da var den helt konge. CD bruker Cel-shading såkalt tengneseriegrafikk, spillet har den samme grafikken som tegneserien og bringer frem gode minner.

Lyden i CD er værken god eller dårlig, det beste er nok de morsome kommentarene men meste parten er rett og slett ræva den ensformige musikken som får en til og bli gal etter bare en times tid.

Pluss et kjempe bra partyspill,ekstremt varierende,bra grafiskk
Minus Kjedelig og irriterende musikk,kunne hat flere modes.

Karakter:
Gameplay:9/10
Holdbarhet:8/10
Story:7/10
Grafikk:8/10
Lyd:5/10

Samlet karakter: 7.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10