Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Dead Space

Stemningen er helt klart det beste med Dead Space. Det kalde, dystre og nærmest klaustrofobiske miljøet inne på romstasjonen - akkompagnert med herlig skummel musikk.

Du merker at hjertet ditt slår fortere når du slåss for livet mot bølge etter bølge med misfostrede romvesener. Det føles ut som du er midt i en grøssesfilm. Noen ganger er spillet litt vel vanskelig synes jeg, men i et slikt "grøsserspill" synes jeg dette er på sin plass. Du skal jo tross alt frykte fiendene dine - du må være redd for at du ikke overlever!

Dead Space er for meg et veldig godt eksempel på et spill som egentlig er bra, men kunne vært kjempebra. Selv om det er en fin blanding av action og utforsking i spillet, er det mye backtracking, og navigasjonen i spillet er elendig. Det er også fantastisk å drepe romvesener og oppleve vektløshet, men det blir kjedelig etter du har gjort det gang på gang - noe du gjør i dette spillet. Og det faktum at du ikke kan skifte vanskelighetsgraden er rett og slett en skam!

Det mest irriterende elementet er allikevel at spillet ikke pauses idet du åpner ditt inventory. Dette gjør kanskje spillet mer realistisk, men for meg virker det bare unødvendig.

I hvert fall når jeg har brukt massevis av tid på å drepe alle de titalls fiendene i et rom, skal til å ta en healthpack, men så blir jeg drept i stedet av et monster som angrep meg idet jeg åpnet mitt inventory.

Dead Space er på ingen måte er et helt greit spill - det skiller hverken godt eller dårlig ut, og gir god underholdning. Men, selv om jeg ikke fikk med meg historien første gang jeg runet det, akter jeg ikke å spille gjennom det en gang til.

Du kommer ikke til å angre på om du kjøper det - eller om du ikke kjøper det!

Samlet karakter: 7.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10