Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Deadly Creatures

Skrevet av: P-Dude   2009-02-25

Krypdyr som: Slanger, skorpioner, edderkopper og larver har aldri vært noe jeg har hatt lyst til å bo sammen med. Men jeg har alltid syntes at de ser kule ut bak glass eller på TV.
Nå kan jeg kose meg med alle de verste krypdyrene på et spill.
Bare at jeg kontrollerer dem...KULT!!!!
I spillet kan man være både en Tarantula og en Skorpion. Og leve deg inn i rollen ved å utforske hule ganger og sloss med andre farlige krypdyr.

Det hele utspiller seg i en svær ørken full av farlige krypdyr, akkurat som forventet.
For det meste utforsker man det store ørkenlandskapet og gjør forskjellige objectives man får beskjed om.
Og man sloss mot andre kryp for å overleve.
Men bak det hele skjuler det seg en mørk historie som handler om to menn som tydeligvis prøver å finne en skjult skatt.
Man støter stadig på menneskene og hører dem snakke med hverandre, og grave. I tilegg til dette støter man på enkelte bosser som en slange og en øgle.

Grafikken i spillet er noe av det beste som er å få på Wii. Det er flotte animasjoner der, og landskapet er flott. Og det hele skaper en perfekt stemning. Sollyset ser veldig ekte ut også. Lanskapet er godt variert, og det er alltid veldig spennende å gå videre og utforske stedene man befinner seg i.
Det kunne vært litt fler detaljer på enkelte punkter men den ser flott ut uansett.

Som sagt styrer man en Skorpion og en Tarantula i spillet. Begge har hver sine styrker og svakheter. Man styrer hver av dem på annenhver bane. Tarantulaen er kjapp, listig og har mange triks i bakermet. Men til gjengjeld så tåler den ikke like mye som skorpionen og skader lite på sine fiender.
Det kule med en tarantula er at den kan gå i taket og at den kan skyte spindelvev enten på sine fiender eller for å få seg til et spindelvevnett. Skorpionen derimot er rå muskelkraft, den skader sine fiender veldig i kamp og tåler mer enn tarantulaen. Den har også noen utolige finisher moves som man bruker med C-knappen etter å ha gitt fienden din en del skade. Det kjipe med skorpionen er at den er treg og kan bare sloss i nærkamp.

Blant fiendene du møter finner vi bl.a: Biller, Knelere, Rotter, Sorte Enker, edderkopper, skorpioner, salamandere, øgler, ørkenfluer og mange flere. For å angripe i spillet så vifter man ikke med Wii Remoten som man skulle trodd det skulle være, man trykker ganske enkelt på A-knappen. Etter å ha trykket på A så kan man legge til et vift med Wii moten, et raskt slag eller andre ting for å lage comboer.

Lyden i spillet er ganske bra. Lydeffektene er fine og det lages en litt creepy stemning av bakgrunnslydene. Musikken kan man ikke helt kalle musikk for å si det sånn. Det er så godt som stille når man går rundt i ørkenen. Det er mer musikk laget av masse skumle lyder som; knirk, raslelyder og sånne ting. Ordentlig musikk kommer nesten bare når du er i stor fare, da kommer det en litt dramatisk sang som skaper litt dramatikk i det hele.

Dette spillet er utrolig bra og jeg anbefaler det. Det er morsomt å spille og har god grafikk i forhold til Wii sin standard. Men jeg må desverre skuffe med en ting. Spillet er veldig kort. Storyen varer i ca. 8 timer, en trøst kan være at det heldigvis finnes 3 vanskelighetsgrader som kan øke holdbarheten en smule. I tilegg er det mye rart å samle på. Men litt dumt at det kun finnes en story mode i spillet, ikke noe mer. Bare et enkelt bilde galleri. Heldigvis er storyen veldig underholdende (så lenge den varer).


Grafikk: 9/10
Lyd: 7/10
Gameplay: 10/10
Holdbarhet: 5/10
Historie: 7/10

+ Perfekt kontroll, morsomt å være krypdyr, Flott grafikk.

- Kort story, kan bli repeterende en sjelden gang.

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10