Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty: World at War

Hvis du har lest denne før, kommer den fra min gamle bruker; NolifeGangsta, som ble banna, legger inn andmeldelsen på denne nye brukeren da isteden for.

I Call of Duty: World at war, forgår handlingen som kjent i andre verdenskrig. Du spiller som en i "Den røde arme" og en i den amerikanske Marinen. Du blir ikke knyttet til deg selv, hovedpersonen, men du kan bli knyttet til andre personer du møter i spillet.


Du starter på en bane i stillehavet med Marinen. Skyter et par japanere, knivstiker. Blir til og med utsatt for banzai angrep av ukarakteriserte japanere med Harry Potter briller. Kjeder meg allerede. Til og med den groteske volden kjeder meg.

Jeg gjør tre baner som den samme personen i marinen.

Det åpnes etterhvert et lys idet jeg for første gang trår inn i fotsporene til en russer og endelig får slaktet tyskere, som den gang gjorde mye forferdelig. Denne gangen er det nesten så jeg ler når volden i spillet er på sitt verste/beste.

Sånn veksler spillet omtrent hele enspillerkampanjen, mellom artige baner i Tyskland og gørrkjedelige baner i Japan og Asia.

Men det er noen tøffe baner også, som ikke er bare å pløye seg i gjennom japanere og tyskere. Du får prøve deg som sniper og ta knekken på tyskere uten at de ser deg. Veldig morsomt. En annen bane er styrer du en tanks, en bane som er kjedelig og lite variert.
Du prøver deg også på en av kanonene i at fly, ganske kjedelig i grunn.

På mange måter likner CoD: WaW på forgjengeren, CoD 4: MW, men world at war føles som en dårlig, billig og lite gjennomtenkt kopi av et av de beste FPS-spillene.

Når du spiller singleplayeren i WaW, føltes det ut som om det er måkt en vei til deg og du følger sporet uten problemer eller spenning.
Slik følelse er det også litt i online-delen.

Multiplayer:
Det er tre mulige flerspillerdeler i WaW. Den ene er å istedet for å pløye seg i gjennom kampanjen med en venn, 1-4 player splitscreen eller du kan spille online. Den første muligheten, co-op splitscreen/online gir deg muligheten til å sette smil på ansiktet når du sprenger av et par lemmer av tyskerne eller japanerne. Det er også mulighet for å spille bonusmoduset nacht der untoten, som er en modus det er om å gjøre å drepe flest mulig zombier uten å dø, til tider artig, men veldig repetivt. Å gå nærmere inn på splitscreen er ikke så relevant. Den siste delen er online-delen. Den er til tider artig å spille siden det er du som bestemmer selv hvor mye variasjon du trenger i gameplayet. Der er det 650 ranker å nå (delt inn i 65 ranker, også en fornyelse). Etter som du
ranker får du nye våpen og spesielle evner. Noen av de såkalte "perkene" minner om Call of Duty 4, mens noen er dårlige forsøk på variasjon. Man kan si det slik at det er online-delen som er spillet.

Spillet har litt kjedelig og grå grafikk men denne grafikken hjelper til det dystre temaet, andre verdenskrig. Men den blir litt kjedelig etter et par baner. Det er også kvalmende musikk i gameplayet, som man fort blir lei av.

Lyden er god og den gir en god følelse av at du er i krig, MEN det er utrolige rare lyder som når en granat sprenger eller når granaten spretter bortover .

Alle vet at CoD 4 hadde en god online-del, og Treyrach hadde et godt spill å sammenlikne med, så i alt mener jeg multiplayeren ikke ar så god som Call of Duty 4, velg heller CoD 4 enn CoD 5.

+ Co-op online og offline
+ Artige baner med sovjet
+ God lyd
+ Lærer om krigen
+ Grafikken skaper god stemning
+ Multiplayeren kan til tider være gøy
+ Det er likt CoD 4...
- Litt få steder gjemme seg (kan ikke hoppe opp på noe)
+ Nacht der Untoten
- For lite modifisert Nacht der untoten(dårlig og kjedelig)
- Lite gjennomtenkt Multiplayer
- Kjedelig stillehavskampanje
- Litt kjedelige, men spennende våpen
- Banene er enveiskjørte spor
- Kjedelig med tankser online som tåler 4 eller 5 bazooka skudd.
- Irriterende stemmeskuespill
- Rotete story
- Dårlige forsøk på nye perker
- Utrolig kjedelige online-baner

Grafikk 7/10
Gameplay 8/10
Lyd 7/10
Holdbarhet 4/10

Call of Duty 5 er et spill du kan velge hvis du likte cod 4 eller om du liker andre verdenskrigspill. Det er absolutt underholdene, de ti første gangene du spiller.

MEN MAN SKJØNNER AT NÅR SPILLET KOMMER UT PÅ PS2 OG Wii AT DETTE SUGER.

Kall det slakt eller ei.

Medlemsanmeldelser26
Samlet karakter: 8.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10