Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Need for Speed: Undercover

Need for speed: Undercover, navnet minner meg om Underground men som GR sier "det funker".

Når du starter spillet kommer du rett i en politi jakt, den virker ganske urealistisk når du krasjer i en bro del og alle politi bilene går i stykker. Men ja ja, hele spillet er nå ikke slik tenkte jeg, Men det var feil.

Historien er egentlig ganske teit, Det handler om en gæren politimann (deg) som skal infiltrere street race miljøet i tri city, og når du nesten har runna spillet så blir du sviket av Chase Linn som er leder av oppdraget. Det viser seg at hun er med i street race miljøet selv og var kun ute etter en koffert, så må du få tilbake ryktet ditt som politimann også videre... Altså er det en ganske teit historie.

Motstanderne er ganske enkle å kjøre fra, kanskje for enkle til tider. Som om ikke det er nok, så kan du kjøpe alle de beste bilene helt fra starten av. I spillet har du en ny ganske kul event: JOBB, der skal du blant annet stjele biler for å bygge opp ryktet ditt som street racer eller slå ut hovedpersonene som selger de stjålne bilene. Politi jaktene på spillet er ganske morsomme og underholdene, men hvis du bare vill kjøre rundt og utforske byen kan politiet bli litt for intenst.

Byen du kjører rundt i er stor og fin, visstnok den største i need for speed noen gang. Hele byen henger sammen med en stor motorvei. Tja.. noe mer er det vel egentlig ikke å si...

Siden jeg er need for speed fan og liker litt sånne spill, gir jeg den 6/10, men ellers ville den fått en dårligere karakter

Samlet karakter: 5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10