Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Age of Empires III: The Asian Dynasties

Age of Empires III er et av de beste strategi spillene som er lagd til disse tider. Spillet byr på et kamp system som holder deg klistret til PC skjermen dersom det alltid er noe som skjer. Bygge systemet har noe spesielt over seg som gjør det lett for "noobs" å komme seg inn i.

Multiplayer delen fungerer veldig bra og "lagg" pleier som regel og ikke oppstå hvis du holder deg til europeiske servere. Synes at spillet er tøft, god grafikk, Morsomt og et eventyr for folk som liker strategi spill.


The Asian Dynasties er en utvidelsespakke til Age of Empires 3 og den kom ut i 2007. I denne pakken får man muligheten til å spille med 3 nye sivilisasjoner: India, Kina og Japan. En ny hindring er at hvis man skal gå opp i tidsalder må man bygge underverker. Hvert underverk gir spesielle bonuser til de spillerne som bygger dem. Dette spillet er delt inn i 3 kapitler: I det første kapittelet er du Japan der det er borgerkrig, det andre kapittelet er du Kina der det blant annet er interessante teorier om at Kina kom til Amerika først og i det tredje og siste kapitlet følger man et opprør mot den harde styresmakten Storbritannia.
Spillet er bra og utvidelsen gjør det bedre
8 av 10

Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10