Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Battlefield: Bad Company

Etter det legendariske bf2 på pc har det kommet flere konsoll versjoner som prøver å gjennskape stemningen battlefield 2 lagde på pc. Vil bad company være en dårlig etterligning eller et stolt medlem av battlefield familien?

Jeg skal begynne med single player campaign delen. Dette er det egentlige første bf spillet som virkelig har konsentrert seg om single player campaign i tilleg til online delen. Du er Preston Marlow som nettop har blitt sendt til B-commpany eller Bad commpany. Du sammarbeider med det fargerike teamet som består av: nerden Sweetwater, bombegale Haggard og krigsleie Redford.

Etter at bad company kommer over noe gull på et oppdrag og invaderer et land for å få tak i gullet, blir de sittende i midten av en krig. Dette starter en vill jakt på gullet.Storyen fortjener ingen oscar men er akseptabel, og morsom. Nettop dette. Hvis du er ute etter et alvorlig skytespill med dyp story har du kommet feil. Bad commpany handler nemlig om eksplosjoner og ha det gøy gjøre det, noe granaten med smilefjes representerer. Hvis du skal gå gjennom et hus er døren så langt bombekasteren kan skyte.
Spillet er ikke så vanskelig, ihvertfall ikke på de enkleste vanskeliggradene. Du dør nemlig i det jeg liker å kalle lego star wars stil. Preston har nemlig evnen til å respawne hver gang han dør. Dine lagkamerater har det enda bedre siden de ikke kan dø, men de hjelper deg lite med slåssingen. Dette trenger ikke å være gale siden det er ganske vanskelig på det vanskeligste graden.


Det er flere baner som er veldi frie og intense. Du skal alt fra å plante c4 til å fly et helekopter med en gal president. Singleplayeren er på ca 10 timer og kan lett bli gjennspilt i søk etter hemmelige våpen og gylne gullkister.

Hovddelen i dette spillet er online delen. Det bare to moduser, som kan være litt kjedelig for enkelte spillere. For de fleste er dett ikke noe problem siden disse modusene er veldi bra laget og er like gøy gang på gang. I hver modus kan opp til 24 spillere spille der du bare kan snakke med squaden din vi headsett . Squaden består av 4 personer.

Det er to moduser som er, conquest kjent fra bf2, der du skal tå over visse områder for å vinne. Denne delen kom som gratis nedlastbart innhold som spillerne hadde bedt om. Den nye modusen er gold rush, der et lag skal forsvare gullkister og drepe fienden men det andre laget skal sette eksplosiver på motsanderens kister. Dette er det veldig morsomt og intenst og vil ha deg sittende i en del timer.

Ettersom du dreper flere fiender, gjør oppdrag osv, fpr du poeng du kan bruke på utstyr og våpen. Dette systemet er veldig bra laget og får deg til spille enda lengre. Lignende system er i flere spill, som call of duty 4 der det nesten ble perfeksjonert.

Lyden er noe av det beste jeg har hørt i et first person shooter. Det er vedig realistisk og du får føleslen av å være i kampen. Du sitter nesten i sofaen og kaster deg vækk frå kulene som flyr forbi hodet ditt. Jeg har nesten ingen ord som kan beskrive lyden. Musikken er morsom og fengende og spretter inn på de rette øyeblikkene.

Graffikken er veldi bra. Gode teksturer og god framerate. Eksplosjonene er spessielt en av de beste punktene og er veldig realistisk og passer perfekt inn.


grafikk 9/10
lyd 10/10
gameplay 8/10
holdbarhet 9/10

+Lyd, grafikk, den klassiske bf følesen på konsoll, eksplosjoner og masse, masse mer.
-Litt kjedelig i lengden hvis du ikke har live, kunne hatt litt mer dybde i singleplayeren.

Medlemsanmeldelser24
Samlet karakter: 8.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10