Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Gears of War 2

Gears of War 2 er definitivt det beste skytespillet jeg noensinne har prøvd.

Innhold:
Story
Gameplay
Grafikk
Musikk
Multiplayer og online.
karakterer

Story
Storyen befinner seks månter etter eneren. Loucustene trekker seg stadig nærmere og flere byer blir senket ned i avgrunnen. Bare Jascinto, menneskenes eneste håp står igjen som den siste frie byen.
Marcus og Dom får i oppdrag å trene en ny rekrutt som har sluttet seg til Cog armeen. Denne soldaten er broren til Anthony Carmine, hans navn er Ben Carmine.

Du får i oppdrag å hjelpe et sykehus som blir angripet av en loucust wave. Dom er spesilet opptatt med dette oppdraget for han har fådt høre at hans forsvunnene kone har jobbet der.

Oppdraget gikk dårlig, ingen Maria denne gangen heller. Lederen fr Cog armyen tar en vanskelig beslutning, " vi må sende kampen ned til hjerte av loucustene hjem ". Loucustene sørger for at det blir problemer for Delta Squad. blant annet problemet med en fiende som kutter tanks i to.

Storien er helt rå og gripende, jeg nøt vært eneste sekund. 10/10

Gameplay
Gameplayen er dritstilig med nye våpen og gode muligheter for både action og taktikk. pistolene i spillet er veldig bra lagd, de høres ekte ut, du kan slå med dem og noen av våpnen har en kraftig rekyl etter skuddet.
Du har ikke noe liv i spillet, men blir du skutt for mye blir du downa og da kan bare lagkamerater redde deg. Blir du skutt i hodet eller altfor mye kan du dø momentant.
Loucuster dør oftest av skudd momentant, men de kan bli downa og da er det tre måter å finishe dem på: knuse hode deres ( som på profil bildet mitt =D ) eller kan du sette deg opp på dem og slå dem til døde eller bare finishe dem med pistolen din. Du kan også ta fiendene som gisler når de er downa. Du kan itilleg styre flere kjøretøy i spillet eksempel på dette er en brumak( bilde nederst ). Allt i allt fornøyelse med kontrollen. 10/10.

Grafikk
Grafikken er dritbra, noen spill er kanskje bedre, men grafikken på personer er noe de klarer perfekt. Allt er klart nøye og gjennomtenkt, vann og trær ser veldig bra ut det samme gjelder blod og gørrr for den sakskyld. Nesten all grafikken fra eneren er blitt forbedret. 9/10

Musikk
Musikken i spillet er kjempebra og den gjør at spillet blir mer levende. Lydene fra fiendene skremte meg faktisk første gangen jeg spillte spillet. Det som er bra med lydene er at du hører at fiendene prater med verandre og mot deg, det dirrrer i kontrollen når store fiender kommer du roper incoming når granater kommer mot deg og du roper etter hjelp når du er nede. 10/10

Multiplayer og online
Multiplayerdelen i spillet er helt utrolig bra, detter mest på grunn av horde mode. Horde mode er at du skal nedkjempe 50 waves etter verandre. Det er best på online hvor du kan være opptil fem personer som spiller sammen mot de destruktive fiendene. Våpen og strategi kan fort gi deg overtaket her. Det at du har godt valg med karakterer og baner gjør at det ikke blir kjedelig. Det er multiplayer på en annen måte oså hvor man kan sloss mot verandre men da må du gå online. 10/10

Karakterer
Du møter mange nye og kjente karakterer i spillet jeg nevner noen av disse:
MarcusFenix er hovedpersonen i spillet og lederen for Delta Squad. Marcus er bestemt alvorlig og bestevennen til Dom.
Dom er en god soldat som mistet barna sine under E Day og leter etter sin kone Maria som han ikke gir opp hået på om at hun er i live.
Cole er en trashball spiller som er veldig kjent han blir ofte kalt Cole train, Cole er også en demon med våpen, rettere sagt er han best eller han tror det.
Baird er en småfrekk Alpha soldat som var misunnelig på Marcus sitt lederskap i eneren. Han liker våpen og er ekspert på bomber.
Ben Carmine er en rekrutt som nesten ikke har rørt et våpen før. Han er kristen og han blir en veldig god sniper i løpet av spillet.

Spillet er helt klart dritbra og det selger fortsatt, må kjøpes hvis du har X-boks360 og får lov av foreldrene dine for det er 18års grense. Det er best og har det meste.

Medlemsanmeldelser19
Samlet karakter: 9.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10