Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Far Cry 2

Far cry 2 PS3
Utvikler: Ubisoft Montreal
Utgiver: Ubisoft
Distributør: Ubisoft
Sjanger: Action
Plattform: Multi
Spillere: 1, Online 1-16
Aldersgrense: 16+
Utgivelse: 23 Oktober 2008

Far cry er tilbake i ny stil og et nytt sted. Den Afrikanske savannen er virkelig brenhet, alt er gult og brunt. Flammene herjer i dette krigsherjede landet. Hva skjedde egentlig jo sjakalen begynte og gi våpen til begge sider. Nå har krigen utviklet seg og jeg har satt meg foran tv og er klar for og drepe han før det er for sent.


Den Afrikanske Naturen i far cry 2 er helt fantastiskk her er du aldri trygg fiendene lurer bak vær eneste sving og alle er ute etter og drepe hverandre. Etter og ha rundet spillet et par ganger sitter jeg igjenn med en følelse av at dette er et godt grafiskk spill og en perfekt shooter. Den brendene solen gjør så jeg nesten beggynner og svette der jeg sitter i stolen hjemme. Far cry 2 er meget bedre en sin forgjenger far cry som kom i 2004, denne gangen befinner vi oss i Afrika og alt er anerledes man kan nesten ikke sammenligne de to spillene lenger. Far cry 2 er et fritt spill der man kan utforske alt. Det er mange ting som er skjult i spillet og spillet har mange skjulte skatter. Spillet begynner med at du sitter i en Taxi du har blitt hentet på Flyplassen. Man legger fort merke til at noe er galt i landet. Landet er i en alvorlig borgerkrig som kan få katasrofale følger med mindre du blander deg inn. Med en gang du ankomer taxien begynner du å føle deg dårlig og det viser seg at på toppen av det hele har du på dratt deg Malaria. Du besvimer og når du kommer til deg selv igjenn så ligger du på en seng og sjakalen står foran deg. Jeg ble med en gang forbauset over at han så så normal ut og at han hadde en fantastisk voice-acting. Han sier at det ikke er noe vits i og prøve å drepe han siden du har malaria å ikke klarer og gjøre noe. Han prater litt egoistisk om hvor god han er og står nesten og skryter av seg selv noe som ikke passer helt inn i spillet. Og på toppen av det hele gir han deg en pistol og en jungel kniv hvorfor gjør han det?
Hotellet ditt blir angrepet å det oppstår en kamp du klarer og rømme å her starter din historie på veien til og gjøre alt for å finne sjakalen.


Jeg må si at far cry 2 er noe av det vakkreste jeg har sett, vakkert landskap fine dyr og mange detaljer. Spillet er ekstremt bra lagd med tanke på grafikken den er veldig polert og detaljert spillet er stort å det er vannskelig å fa til alt bra. Far cry 2 er også et spill der alt ikke er like bra og den stor slagene grafikken kan til tider være litt utydelig men dette er sjeldent. Det meste man møter i spillet er flott grafikk og mye vold. I Far Cry 2 kan man ikke bare møte på sjakalen på gata nei man må gjøre oppdrag for og få respekt slik at man kommer i kontakt med de riktige folkene som vet hvor sjakalen er. Du støter på han en del ganger i spillet men du får aldri sjangsen til å drepe han, jeg føler at spillet drøyer ut tiden hele tiden.
Du jobber freelance og gjør oppdrag som og sprenge ting hente ting, drepe folk og diverse andre ting. Det er to hoved oppdrag som du kan gjøre når du vil og du kan velge hvilken side du vil holde med i borgerkrigen. Når du har motatt eller fullført en jobb så får du diamanter ja du hørte riktig diamanter. Penger eller lapper er ikke vært noe her nede, som jeg har lært på skolen er Afrika et land som er rikt på diamanter og derfor får du nemmelig betalt i det. Noe av det første du lærer i spillet at du aldri skal ta i mot lapper men diamanter. Noe som er en viktig del av spillet er buddies du skaffer deg venner som du møter i løpet av et oppdrag, de gir deg oppdrag å de er også der hvis du trenger hjelp. De er en viktig del av spillet å er en skikkelig baby passer. En annen veldig kul ting med spillet er evnen til å reparere bilen din når den er herpa du kan også oppgradere deg innen dette.

Noe som er veldig diskutert og spessielt er måten man healer seg på nemmelig med og bruke sprøyter som du stabber ned i pulsen. Og ikke nok med at det er dop det ser sykt vondt ut.

Noe som irriterer meg veldig er at det er veldig mye fri natur alt for mye, til tider finner man ingen biler,båter eller lingnde slik at man må gå eller svømme kjempe langt. Bilkjøringen syns jeg er gøy det blir mye av det i spillet. Men noe som er veldig frustrerende er at man er veldig mye ute og går. Det hender i spillet at man klarer og sprenge bilen og hvis man i tillegg er langt ute i ørkenen da er det ikke stort annet å enn begynne og gå til man finner noe. På toppen av det hele må du forsikre deg at du altid har Malaria medesiner slik at du ikke dør. Du må finne noen som kan hjelpe deg med og få medesiner så må du gjøre en tjeneste for dem og så møte en annen fyr før du får pilla di. Dette er til tider sykt irriterende spessielt hvis du er midt i et oppdrag på andre sinden av karte og du må gå fordi det ikke er biler og i tillegg er medesinen på andre siden av landet og du dør på veien. Jeg har blitt veldig frustrert over dette men vi skal ikke glemme de posetive tingene om dette fantastiske spillet.
Som sagt er grafikken enestående med det er også kontrollene og hele esensen ved spillet er kjempe bra. Jeg føler at dette er en av 2008 beste skyte spill så absolutt.

Du havner jo oppi en del kamper og vinner du så kan du ta våpnene dems, du kan også kjøpe våpen, oppgraderinger og ulike ting hos våpenhandlerene i spillet. Du gjør oppdrag for dem slik at når du kommer neste gang så har de nye varer. Du kan også til en vær tid lagre våpnene dine med å putte dem i en boks som ligger i lageret med siden av alle våpenhandlerene. Når du har gjordt det vil våpene være tillgjengelig i safe house altså der du sover lagrer henter liv,ammo eller bare gjemmer deg.
En ting som jeg vil si er Far cry 2 sin svakhet er at fienden har en dårlig AI, fienden er litt små dumme og sliter til tider en del, men det er helt greit verken for bra eller for dårlig.

Det er også en online del på spillet der man kan lage baner fra beggynelsen av. Du kan plassere og lage hva som helst. Dette er kjempe gøy og mye av min tid har godt med på dette.

Det er så kalte røvere i Far Cry 2 hele tiden mens du er ute og reiser så støter du på disse som enten kjører rundt eller har slått seg ned et sted. FC er en av de spillene jeg har spillt som har mest action det skjer noe hele tiden og spille blir nesten aldri kjedelig. En annen ny ting som er veldig flott med FC2 er våpnene hvis du har brukt dem mye så vil de bli rustene og beggyner å henge seg opp når du bruker dem og til slutt blir de ødelagt å du må skaffe deg et nytt. Dette er veldig kult å gjør spillet nytt og ikke som så mange andre spill.
Lyd-bilde i Far cry 2 er ikke kjempe flott men bra. Effektene og Voice-actingen er bare fantastisk. Alle i spillet har fantastiskk voice-acting, og det er en virkelig fryd å høre på.

Jeg vil konkludere med at FC2 er et kjempe bra spill som lever opp til navnet og sine forventninger men spillet har sine problemer og ting som kunne blitt bedre. Et spill som passer for neste alle absolutt og anbefale til alle som har PS3,360 eller PC.

Karakter:

Gameplay:8/10
Grafikk:8/10
Lyd:7/10
Story:6/10
Holdbarhet:5/10

Pluss/Minus:
+ God grafikk, veldig fritt og et realistisk shooter.
- Fiendene er litt teite til tider, kan bli vedig mange spaser turer og litt kjedelig musikk.

Medlemsanmeldelser24
Samlet karakter: 7.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10