Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Wii Sports

Skrevet av: BlueDaf   2009-03-11

Wii sports var, ikke overraskende, det første spillet jeg hadde på wii. Det følger jo med konsollen når du kjøper det. Det var et fint spill til å introdusere meg for kontrollen, men jeg var lei etter noen timer.

I wii sports er det fem grener: bowling, tennis, golf, baseball og boksing. De fire første spilles bare med wiimoten, mens boksing også bruker nunchuken. Den bevegelsesfølsomme kontrollen blir utnyttet veldig bra, du kaster bowlingkulen, svinger rekkerten og kølla, kaster ballen og slår med nevene med lignende bevegelser. Det er lett å spille for alle, uansett alder og hvor mye du har spilt før.

Ideen er god, men maskinvaren er ikke fullt så bra. Det tar litt tid før miien min reagerer på bevegelsene fra wiimoten, spillet er rett og slett treg i oppfattelsen. Dette gjør det vanskeligere med timing.

Noe av det beste med wii sports er at du kommer deg opp av sofaen. Det kan jo selvfølgelig ikke erstatte ordentlig trening, men det er tusen ganger bedre enn å sitt i stolen uten å lee noe annet enn tommelen.

Problemet er at dette blir utrolig ensformig i lengden. Tennis er morsomt spesielt med to, golf føler jeg går mest på flaks, baseball er morsomt når du er inne, bowling er gøy og boksing får faktisk opp pulsen litt, men det skjer aldri noe nytt. Jeg savner å kunne starte en karriære som proff idrettsutøver og det eneste som forteller meg hva jeg har oppnådd tidligere i spillet er skillen.

Men det er alt i alt et greit spill til å lære meg å spille wii.

Grafikk: 6 Lyd: 5 Gameplay: 7 Holdbarhet: 3

+ Lett å spille, utnytter wiimoten bra, du kommer deg opp av sofaen,

-veldig ensformig, nesten ikke noe dybde

Medlemsanmeldelser8
Samlet karakter: 5.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10