Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Fable: The Lost Chapters

Første gang jeg spilte Fable så var det ikke fullt så gøy med det første. Men etter noen måneder eller noen år tror jeg, så fikk jeg plutselig lyst til å spille Fable og ikke noe annet. Jeg tror faktisk at det var det første RPG spillet jeg hadde spilt noen gang!
Men nok om det, mer fokus på selveste anmeldelsen.

Historien:

Du starter med at du er en liten gutt som skal gjøre gode gjerninger for å få tak i nok sølv slik at han skal kunne få kjøpt bursdagsgave til søsteren sin. Men etter at du har gitt søsteren din bursdagsgaven så kommer en mann løpende forbi og skriker: BANDITS!
Det er da selveste storien begynner. Hovedpersonene gjemmer seg, mens søsteren får vi ikke vite hva hun gjør.
Bandittene utsletter alle sammen i landsbyen bortsett fra den lille gutten som så klart du spiller. Han finner liket til faren sin litt senere i byen og da finner en magiker av ett fra Guildet og redder livet hans.
Han blir en såkalt "Hero" etter årene som går (altså timene og minuttene på spillet). Han møter mange farlige eventyr på veien til å bli en himmelsk Hero eller en djevelsk Hero.
Men hele storien er basert på at han får vite at noen familie medlemmene lever ennå. Søsteren møter du først i Twin Blade's camp og moren møter du først hos fienden Jack. Han må velge om at søsteren skal leve eller ikke. Hvis han ikke lar ho leve får han det beste "Evil" sverdet, hvis han lar ho leve so skjer det ikke noe spesielt.
I midten av spillet ca skal du befri moren din fra Jack og hans medhjelpere.

Når du tror slutteb er omme etter at du har drept Jack tar du helt feil. Det er fortsatt en del ting igjen du må gjøre for å bli ferdig med spillet. Han dør nemelig ikke helt med en gang, men kroppen hans blir ødelagt.
Men når du kommer til slutten så kjemper du mot en svær drage som Jack har forandret form til ved hjelp av masken du har tatt vare på. Så når du har drept dragen så må du kaste masken i fra deg, men du kan jo velge å ha den på men da er spillet slutt etter rulleteksten ( er ikke helt sikker ). Hvis du fjerner masken og hiver den ut i lavaen, og ser ferdig rulleteksten og de greiene på slutten kan du more deg med hva du vil!

Grafikk:
Den er ikke så aller verst til å være gammel, men når skyggene vises når du er i fengslet så blir de litt for skarpe kanter på skyggen. Det er noe problemer litt andre steder, men husker ikke helt hvor.

Lyd :
Lyden er forsåvidt ganske bra, men det er ofte den samme musikken som går i igjen og igjen.

Gameplay:
Gameplayen fungerer gankse bra, men kamera vinkelen er ikke den beste jeg har vært borti.


Grafikk : 8/10

Lyd : 9/10

Holdbarhet : 10/10

Gameplay : 9/10

Samlet karakter: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10