LIVE
HQ
logo hd live | Harold Halibut
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      MEDLEMSANMELDELSE

      Spore

      Skrevet av: Ponduz   2009-03-22

      Nice. Will Wright er et geni. Bare han er ambasiøs nok til og gi ut et spill som dette, Den dagen broren min kom hjem fra jobb med dette under armen lurte jeg Spore hva er det. Jo det skal jeg si deg ET MESTERVERK fylt av gode påfunn hele veien. Jeg lager en planteeter. Eller gjør jeg? Nei det er bare ett rovdyr skjult som en liten fluffy kanin. Det er en liten baby ting på ett ben. Jeg slakter den lille søte tingen og spiser den. stakkars planet. Alt er dødt nå. Min art er en supermakt. Men så anarki! og jeg må slakte folk av rasen min. Det går over og vi utvikler romskip jippi.
      Dette er et vakkert spill. Det er et fantastisk og vite at det er nesten bare din fantasi som begrenser deg. Musikken er nogelunde bra, jeg er enig med gamereactor at det blir litt repeterende i romfasen man ingår allianser og starter kriger. i stammefasen er det i starten av din sivilisasjons barndom. Der fokuserer du på og drepe de andre utviklede artene og ta totempælene deres. I skapningsfasen er du ett av mange dyr i din "stamme" der du dreper andre for og bli smartere og finne beinbiter for og få nye deler. I cellefasen er du en amøbe som svømmer først ignorant rundt omgitt av flimmer og skygger, og så ser andre skapninger. Dette er ett av de bedre spillene på en god stund Will Wright er ett geni!

      Samlet karakter: 8/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10