Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Hitman: Blood Money

Skrevet av: Kbomb   2009-03-23

Igjen følger vi Mr. 47 i jakten på leiemorder megapower og penger!
Denne gangen er det stor forskjell fra Silent Assassin, da var oppdraget å redde Father Vittorio fra en gruppe terrorister, men denne gangen er en gruppe rivaliserende leiemordere fra The Franchise og en fæl CIA/FBI agent i rullestol på jakt etter vår folkekjære venn; 47.
The Franchise prøver å utkonkurere The Agency ved å drepe alle deres agenter, men helten vår har ikke tenkt å bukke under med det første.

Vi hopper i det.
Det som vekket oppsikten min, var at Blood Money var ganske så mye kortere enn Silent Assassin, men til gjengjeld for at spillet var tilsynelatende kortere, ga det enda mer muligheter.
Såvidt jeg husker så kunne man ikke kaste folk inn i ovner, søppelcontainere, dytte folk over sjokkerende høyder og kaste ting på det forrige Hitman spillet, alt man måtte nøye seg med der var å gjemme offerene inne på mørke lagerrom hvor de før eller siden ble oppdaget av russiske infanterisoldater.

Selve spillopplevelsen og å kontrollere karakteren er ingen stor sak eller vanskelig i det hele tatt, det er to moduser å spille i, 1st person mode og 3rd person og alle kan spille i en av de to.
Å kontrollere 47 er akkurat som i alle tidligere spill. Ikke direkte et point n' click spill men det ligner vagt.

En liten motivasjon er at man i noen tilfeller kan se kulehullene på ofrene sine, det i seg selv er jo bare med på å øke drapslysten.
For å toppe det hele, kan man kaste mynter rundt omkring, det morsomme er at de man kaster dem etter før eller siden blir grundig irriterte.
Men det som gjorde meg glad og varm på insiden var at man kunne more seg med brannslukkere, balltre, hekksakser, kjøkkenkniver, lommekniver(stilleto), kjøttøkser, skrutrekker osv. og det beste er at man kan bruke folk som målskiver ved å bare gi dem alt du har og finner.

Noe som har vekket oppmerksomheten min med Xbox360 spill er at i mange tilfeller er det konsekvenser av det man gjør, dersom man velger å utføre en skikkelig massakre i et stille nabolag, så kan det hende at en av ofrene dine klarte seg, selv om du skjøt dem med din vakre Customized M4 Assault Rifle med Drum Magazine som inneholder 100 kuler per tromme.
Etterhvert som man lar nok folk overleve, får man anerkjennelse, og jo mer anerkjennelse man har jo større er sjansen for at fiender og sikkerhetspersonale på de forskjellige nivåene skal kjenne deg igjen etter bildet de har sett i avisa.

All in all...
Spillet er 3 år gammelt nå, og mange har vel prøvd det, men dersom man ikke har det, og er glad i å stikke sprøyter i folk eller liker å avlive hunder, er dette et must for alle som er glad i Assassin Megapower.

Samlet karakter: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10