Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

World of Warcraft

Skrevet av: Venture   2009-03-23

World Of Warcraft
- Blizzard Entertainment

World of warcraf ( wow ) er et verdens kjent MMORPG spill som er både hatet og elsket. Det er tre spille måter i denne virtuele verdenen:

PVP ( Player versus player )
PVE ( Player versus enviorment )
RP ( RoleRlay )

PVP:

For og være helt ærlige så har wow det mest uttenkte og beste kamp systemet som er noen gang lagt. Det handler mest om strategi som AOE ( Area of effect ) og CC ( Crowd Control ) Dette er det beste med wow helt klart !

PVE:

Pve kan ikke kalles en 'utfordring'. For og nå langt i PVE kan du lese tactics på websider og trykke på et bar knapper imens du gjør tacticsene. Dette er en av de tingene med wow som er 'kjedelig'

RP:

Jeg vett ikke så mye om RP men det er hovedsaklig spillemåten hvor du lever deg in i øyeblikket og kanskje gifter deg ingame osv... Denne spille måten er ofte nevnt som 'Retard Playing' og andre nedsettende ordtak. Denne delen av wow er den mest omtalte delen; helt sikkert.

Generelt Spillet:

Spillet er gøy når du er i level 80 men veien der til er stress og bassar! Når du kommer i level 80 så er folk helt gira og spendte... men når du har vært i level 80 en stund så skjønner mange folk; dette tullet er ikke for meg. Spillet er bra men det har bare med smak å gjør. Det er bra at blizzard kommer med expansion pakker men hva faen ? skal vi kunne levele til 200 iløpet av år 2012 ? neitakk, blizzard må ha nok fantasi til å ikke måtte øke level capen.

Jeg har selv spillet dette siden år 2006 og er rett ut dritt lei, og for deg som er ny i wow. SLUTT ! det er tidskrevende, alle sier det ikke er men det kan vises senere i livet. Gir det karakter 6 fordi; det er bra men det har sine dårlige ting også.

Medlemsanmeldelser14
Samlet karakter: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10