Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Super Smash Bros. Brawl

Skrevet av: P-Dude   2009-03-25

Mange hadde sikkert regna med at jeg ville lage en anmeldelse av dette, så her er den.
Jeg har egentlig
anmeldt dette før, men den anmeldelsen ble ikke noe bra, så her er en lengre og bedre anmeldelse av spillet.
______________________________________________


Mario, Link, Samus, Kirby, Sonic, Solid Snake...og mange flere...
Kjente spill karakterer...
Alle i ett spill!!!!!
Alle i en vill kamp!!!!!!

I Super Smash Bros Brawl spiller du som dine favoritt spillfigurer fra Nintendo sitt enorme univers. SSBB er et slossespill. Det handler om å gi din motstander skade. Når han har får mer og mer skade så flyr han lenger og lenger etterhvert som du slår. Og til slutt vil motstanderen din ha så mye skade at du kan slå han/hun ut av banen. Det er formålet med spillet. Man har ikke noe livmeter eller noe sånt.
Man har bare noe som viser skaden din fra 0% til 999% Og når man har fått rundt 130 og oppover så er man i faresonen for å bli slått utenfor banen.Og desto mer man har i skade, desto mer sjans er det for å bli slått ut selfølgelig.

I spillet har man 3 forskjellige måter å angripe på. Man kan bruke normal attacks som oftest er svake men raske. Man kan bruke special attacks som ofte er noe som brukes på avstand slik som pistol, pil og bue, eller andre ting. Special attacks kan også være litt spesielle ting(som navnet sier) slik som bruk av flammer, vann, eller noen sterkere angrep som må lades opp først.
Og til slutt finnes Smash Attacks. Det er de sterkeste angrepene på spillet, og de brukes oftest for å ta nådestøtet på din fiende.
Det finnes 35 forskjellige karakterer og over 40 baner + at man kan lage baner selv.
Det finnes også items på spillet som: gevær, flamme blomst, poke baller, og bomber.
Og items kan gjøre kampene til et rent kaos, men det kan jo være gøy iblant også da.

Grafikken på spillet er helt utrolig i forhold til Wii sin standard. Den er skarp, fin, detaljerik og rett og slett nydelig å se på. Det er også mye liv i den, og SSBB har mange fine farger og da er det bra at spillet har bra grafikk for at du skal få komplett nytelse av de flotte banene og karakterene på spillet.

Lyden i SSBB er også en flott opplevelse. Mange kjente sanger er med i spillet. Spillet innholder alle de mest kjente sangene fra Nintendo sine spill + de uforglemmelige sangene fra Metal Gear Solid og Sonic. Mange sanger er også blitt remixet og/eller forbedret. Spillet innholder over 250 sanger så det er ikke småtterier vi snakker om her. SSBB har også utrolig fin lyd, lydeffektene er kraftige og dype, og de er absolutt meget godt gjennomført.

Det mest imponerende med SSBB er uten tvil holdbarheten. Spillet kom ut 27. juni 2008 og jeg spiller det nesten hver dag enda. Grunnen er nok at det flommer over med moduser.
Man kan spille en kamp, spille en kamp på lag, du kan spille en slags story mode kalt: The subspace Emissary, du kan spille events, du kan prøve å slå sandsekken så langt du klarer, du kan prøve å knuse et spesielt antall blinker på best mulig tid, du kan gå online, du kanm spille gamle klassiske spill som Super mario Bros og Kirbys adventure på NES, du kan også samle på trophies fra nintendos verden ogg prøve å samle alle, og du kan prøve å klare ulike challenges for å unlocke nye ting og....og....YOU NAME IT!!!!
Spillet har nesten uendelig med muligheter, og jeg har såvidt nevnt halvparten.

Det er også en fryd å spille med venner, dette er et ordentlig party spill for hele familien. Spillet er utrolig bra, og uten tvil et av de beste spillene du får tak i. Ikke bare på Wii, det er også noe av det beste du kan få av ALLE spill på ALLE konsoller. Dette er et spill du ikke kan gå glipp av.


Grafikk: 10/10
Lyd: 10/10
Gameplay: 10/10
Holdbarhet: 10/10
(Ja, du leste riktig...det får 10/10 på alle punkter)

+ Utrolig mange moduser, nydelig grafikk, flotte sanger, kjempe bra kvalitet på lyd, genialt spill.

- Begrenset online

Medlemsanmeldelser20
Samlet karakter: 9.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10