Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Skate (2007)

Første inntrykket mitt var: WOW!!! Kult spill! Da jeg satt å spilte demoen etter en digg juleferie med LBP og NFS: Undercover dagen lang! Så jeg løp til Game Stop og kjøpte det brukt. For å si det sånn så angrer jeg ikke akkurat! Det er et drit bra spill med en genial "Flick it" kontroll hvor du har alle flip triksa på en kontroll. Så det er bare å dra, vri og vende på høre stikken og du klarer et triks nesten uansett hva du gjør! Jeg har ikke prøvd så mange skate spill, men jeg har Tony Hawk: Pro skater2(PC) og det kan ikke så mye som måle seg med skate!

Hele spillet starter med en ganske kul intro med alle skaterne. Så blir du introdusert for "flick it" kontrollen, og mye mer du må lære deg før du kan bli pro. Hele spillet går ut på å skaffe bilder i magasiner og henge med proffer som fører til sponsors, svære skateparks og masse gratis utstyr. Ganske morsomt.

Spillet har blant annet aktiviteter som jam, contests, S.K.A.T.E., film oppdrag, magasin foto og mer. Det er drit kult og anbefales på det sterkeste! Gleder meg ikke akkurat lite til skate 2 (akkurat fått det og det kommer ikke til å få noen dårligere karakter)!

Det var vel alt? Tja, jeg får gi det 9/10 siden det er drit kult og jeg digger dette spillet!

Medlemsanmeldelser12
Samlet karakter: 8.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10