Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Medlemsinnlogging






Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsanmeldelse

Fable II

Skrevet av: simzooor   2009-04-04

Fable 2

Jeg valgte å kjøpe Fable 2 mest på grunn av at folk sa det kom til å bli stort. Det tok ikke lange tiden før jeg var overveldet av det fantastiske spillet.

Du begynner som en fattig gutt/jente som ikke har noe annet en søster/bror. De har funnet en måte de skal slippe unna fattigdommen på, men dette går voldsomt galt. Søsteren/broren din dør og din oppgave er å ta igjen på den skyldige.

Du vokser opp å tar opp jakten på den skyldige. Du kommer til å møte svært varierende oppgaver i spillet. Jeg kan ikke huske et oppdarg jeg synes var kjedelig.

Når du er ferdig med storymoden kan du spille videre å gjør hva du vil. Gjøre quester eller bade springe rundt å tjene penger.

Storyen har også en multiending. Hvordan slutt du velger vil påvirke videre spill i ettertid. (Dette gir deg en grunn til å gå gjennom spillet flere ganger).

kontrollene er lette å sette seg inn i. Fightingsystemet er meget lett og ryddig. Det er ikke så utfordrende, men er underholdene alikevel.

Verdenen er stor, å du kan gå fra punkt A til punkt B, eller hvis du ikke orker kan du fasttravel til plasser du har vert. Det er masse ulike områder å mye å oppdage, for eksempel nedgravde skatter, eller skattekister gjemt bak steiner.

Multiplayer delen har Lionhead ikke klart å gjennomføre. Jeg prøvde den i en liten periode, men klarte ikke spille det lenge. Det er mye å irritere seg over. Dere begge spiller på samme skjerm. ingen kan være utenfor skjermen, dette blir fort frustrerende. Du føler heller ikke du spiller sammen med noen siden den andre spilleren sine quester ikke har noe med deg å gjøre.

Grafikken er strålende. Den er ikke bygget for at det skal gi deg et bilde av virkeligheten, men mer for å gi deg følelsen av at du er i et eventyr. Dette har de klart stålende!

Musikken og lydene i spillet hjelper veldig på følelsen av spillet. Du drømmer deg fort bort uten og tenke over det.

Lengden på spillet er helt passe. Du føler ikke på noe punkt i spillet at du må slite for å komme deg igjennom spillet. Du føler heller ikke at det er for kort, siden du kan spille videre etter du er ferdig med storyen.

Det er mange artige ting i spillet som gjør det til enda mer morro. som for eksempel at du kan kjøpe deg en gitar som du kan vise til folk i forskellige byer. Da vil du bli mer kjent og folk blir glad når de ser deg. Det er til og med enktelte borgere som gir deg gaver om de blir glade nokk i deg. Det er viktig i Fable at du har en god tone med borgere, siden noen quester bygger på hvor kjent du er.

Grafikk: 9/10
Lyd: 9/10
Gameplay: 9/10
Holdbarhet: 10/10

Kommentere tekst

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrevet av: nintendodude
    2009-04-04 11:11
    God anmeldelse. Kunne kanskje vert litt lengre.
     
  • Skrevet av: Crazy Eyed Gamer93
    2009-04-04 13:08
    Du forklarer om det meste, og det er flott. Men du kunne kanskje fyllet ut litt mer Men en grei anmeldelse
     
  • Skrevet av: howletx
    2009-04-04 14:13
    Syntes dette var en av de beste anmeldelsene jeg har lest på lenge...noe fordi at den ikke var 20 meter lang
     
  • Skrevet av: Kakashi sensei
    2009-04-05 13:53
    Synes det ble litt for mange avsnitt, men ellers var det en god anmeldelse.

    Er selv uenig i karakteren, synes at kampsystemet ble litt for repetivt. Gadd heller ikke å spille gjennom det flere ganger bare på grunn av forskjellige endinger.
     
  • Skrevet av: Lord boms
    2009-04-05 16:41
    bra anmeldelse godt å se at noen som skriver om fable 2 skriver lenger en 5 linjer
     
  • Skrevet av: Torento
    2009-04-06 10:48
    Bra anmeldelse Kjøper det litt senere i dag så jeg holder på å dø mens jeg venter
     
  • Skrevet av: desturktive
    2009-04-18 12:27
    Flott Simon

    Er forsåvidt helt enig med multiplayer'n. Lionhead kunne gjort så mye bra med det så det skuffa litt.
     
 
Min karakter:9/10
16 medlemsanmeldelser
Samlet karakter:8.7/10
Info
Poll Hvilket spill gleder du deg mest til i høst?
  • 0% Risen 3: Titan Lords
  • 2% Tales of Xillia 2
  • 7% Destiny
  • 0% NHL 15
  • 0% Hyrule Warriors
  • 2% FIFA 15
  • 0% Forza Horizon 2
  • 0% Drømmefall Kapitler: Episode 1
  • 0% Hotline Miami 2: Wrong Number
  • 2% Alien: Isolation
  • 24% Super Smash Bros. for 3DS/Wii U
  • 4% Middle-Earth: Shadow of Mordor
  • 2% Driveclub
  • 7% Dragon Age: Inquisition
  • 4% The Evil Within
  • 2% Evolve
  • 0% Battlefield: Hardline
  • 2% Civilization: Beyond Earth
  • 0% Sunset Overdrive
  • 4% Assassin's Creed: Unity
  • 0% Bayonetta 2
  • 2% Call of Duty: Advanced Warfare
  • 7% Halo: The Master Chief Collection
  • 11% Far Cry 4
  • 2% Project CARS
  • 2% Little Big Planet 3
  • 0% Assassin's Creed: Comet
  • 0% The Last of Us PS4
  • 11% Noe HELT annet, selvfølgelig!
Resultat

USERTV

Sortering: Siste / Mest viste / Mest kommenterte
0
Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

My entry for the Gamereactor Gamescom competition. All clips were captured over three days of playing FFA in Black Ops 2. To, hopefully, stand out, I decided to add a bit of editing and music (which is copyright free btw). Hope you enjoy :)


0
Shinobi | ARVOSTELU?

Shinobi | ARVOSTELU?

Yksi oudoin reboot suositulle pelisarjalle? ?((???))? Join Maker Studios: http://awe.sm/gKMwD ?((???))? Shinobi thumbnail art: http://pertheseus.deviantart.com/ ---------------------------------------------------------------------- Kiitos jos pidit! Jaa ihmeessä tätä videota kavereillesi ja tuttavillesi! Paina tykkää nappia! Se auttaa, oikeasti ja arvostan sitä paljon! Tilaa - nappulaa saa myös hyödyntää jotta näet milloin minulla tulee uusia videoita! Kiitokset tuesta! ---------------------------------------------------------------------- ?((???))? Kotisivu: http://imaschichan.wordpress.com/ ?((???))? Twitter: http://twitter.com/imaschi ?((???))? Striimi: http://twitch.tv/imaschi ?((???))? Facebook: https://www.facebook.com/imaschichan ?((???))? Tumblr: http://imaschichan.tumblr.com ?((???))? deviantArt: http://imaschi.deviantart.com


0
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/










0
Call of duty black ops 2 gameplay

Call of duty black ops 2 gameplay

Team Deathmatch on Slums, I managed to get 35-1 game Lyckades få en grym match på Slums i black ops 2. Matchen avslutades med 35-1


0
Battlefield 4

Battlefield 4

Lidlin räkäpää ammukset ja Lidlin riot shields :D








0
Sniper ProPain

Sniper ProPain

här är ett litet klipp med ett par sniper kills Search and Destroy

BETA +