Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Fable II

Fable 2

Jeg valgte å kjøpe Fable 2 mest på grunn av at folk sa det kom til å bli stort. Det tok ikke lange tiden før jeg var overveldet av det fantastiske spillet.

Du begynner som en fattig gutt/jente som ikke har noe annet en søster/bror. De har funnet en måte de skal slippe unna fattigdommen på, men dette går voldsomt galt. Søsteren/broren din dør og din oppgave er å ta igjen på den skyldige.

Du vokser opp å tar opp jakten på den skyldige. Du kommer til å møte svært varierende oppgaver i spillet. Jeg kan ikke huske et oppdarg jeg synes var kjedelig.

Når du er ferdig med storymoden kan du spille videre å gjør hva du vil. Gjøre quester eller bade springe rundt å tjene penger.

Storyen har også en multiending. Hvordan slutt du velger vil påvirke videre spill i ettertid. (Dette gir deg en grunn til å gå gjennom spillet flere ganger).

kontrollene er lette å sette seg inn i. Fightingsystemet er meget lett og ryddig. Det er ikke så utfordrende, men er underholdene alikevel.

Verdenen er stor, å du kan gå fra punkt A til punkt B, eller hvis du ikke orker kan du fasttravel til plasser du har vert. Det er masse ulike områder å mye å oppdage, for eksempel nedgravde skatter, eller skattekister gjemt bak steiner.

Multiplayer delen har Lionhead ikke klart å gjennomføre. Jeg prøvde den i en liten periode, men klarte ikke spille det lenge. Det er mye å irritere seg over. Dere begge spiller på samme skjerm. ingen kan være utenfor skjermen, dette blir fort frustrerende. Du føler heller ikke du spiller sammen med noen siden den andre spilleren sine quester ikke har noe med deg å gjøre.

Grafikken er strålende. Den er ikke bygget for at det skal gi deg et bilde av virkeligheten, men mer for å gi deg følelsen av at du er i et eventyr. Dette har de klart stålende!

Musikken og lydene i spillet hjelper veldig på følelsen av spillet. Du drømmer deg fort bort uten og tenke over det.

Lengden på spillet er helt passe. Du føler ikke på noe punkt i spillet at du må slite for å komme deg igjennom spillet. Du føler heller ikke at det er for kort, siden du kan spille videre etter du er ferdig med storyen.

Det er mange artige ting i spillet som gjør det til enda mer morro. som for eksempel at du kan kjøpe deg en gitar som du kan vise til folk i forskellige byer. Da vil du bli mer kjent og folk blir glad når de ser deg. Det er til og med enktelte borgere som gir deg gaver om de blir glade nokk i deg. Det er viktig i Fable at du har en god tone med borgere, siden noen quester bygger på hvor kjent du er.

Grafikk: 9/10
Lyd: 9/10
Gameplay: 9/10
Holdbarhet: 10/10

Medlemsanmeldelser16
Samlet karakter: 8.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10