Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Midnight Club: Los Angeles

Skrevet av: Vixo   2009-04-10

Midnight Club L.A. Racing i engelens by, slik det står på koveret: "street racing with no track, no load times, no rules: welcome to the Midnight Club". For ja, dette er et bilspill som er uten regler og en vanlig hard, gi faen holdning som er vanlig for Rockstar.

I Midnight Club Los Angeles er du en fersking som kommer til Los Angeles knallharde racingunderverden, der du får velge en standar bil som ser ut som den er hentet fra dynga og kjøre og kjøre og kjøre løp etter løp etter løp. For Midnight Club seriens nyeste tilskudd har akkurat de samme grunnprinsippene som nesten alle andre gateracingbilspill; kjør maaaaaaaange løp, pimp opp bilen din, kjør for penger og ikke minst for rep. Dette spillet er som Need for Speed Undercover i enn annen by med andre biler. Men Undercover og dette er veldig forskjellig: for det første er Undercover myyyyyye dårligere (ville gitt det 3/10) og byene, bilpimpingen, menyene og løpsvariantene er forskjellige. Løpene foregår slik: du ser på kartet over L.A. og ser om det er noen racere som er ute og kjører (som det alltid er) og kjører til han/henne. Når du er nærme blinker du med lyktene og et slags "miniløp" starter der du må kjøre til startstreken, vinner du får du litt rep, taper du får du enda mindre rep. Det er ikke alltid slik: hvis purken er nærme eller det er en turnering starter løpet med en gang. Etter dette starter løpet.... 3,2,1,GO! Løpene er slik at du må kjøre fra et gult punkt til et annet, helt til det røde punktet som er målstreken. Nesten som Burnout Paradise, men her er det en fast rute. Det er mest sprint, noen ganger baneløp. Det er også oppdrag der du må gjøre spesielle ting som for eksempel å ødelegge en bil som er stjålet og slikt. Det er også "powerups" der du kan få bilen din til å gjøre umlige ting som å "brøle" eller sende ut en strømbølge som ødelegger motstanderens bil. Dette er egentlig ganske kult og veldig hjelpsomt. Men alt til alt er det bare løp etter løp slik at det blir for kjedelig etter hvert.

Vanskelighetsgraden er veldig "hard", kræsjer du kommer konkurentene dine til å kjøre forbi deg. Så dette er et veldig frustrerende spill. Boost systemet er heller ikke særlig bra, du har litt boost på starten av løpet. Bruker du opp denne må du kjøre bak motstanderenes biler for å lade den opp. Funker ikke i lengden.

Politiet er med her også, men disse veldig vanskelig å kjøre fra. Politijaktene i Midnight Club Los Angeles har noe spesielt over seg. Du er ikke overvinnelig, og kan ikke mose og knuse hundrevis av politibiler slik som det er i Nedd for Speed spillene. I disse jaktene handler det om fart og om å rett og slett kjøre fra de. Det kan være litt irriterende når politiet dukker plutselig opp fra intet bak hushjørnet, mens du kjører i 205 mp/h (som er 328 km/t) slik at du blir sett. Også er jakten i gang uten at du for tid til å bremse ned.

Midnight Club Los Angeles blir et spill som er veldig dårlig og veldig bra på samme tid. Det har sine svakheter og sine sterke sider. Det tar gamle ting fra andre bilspill og gjør det til nytt stoff, men som handler om det samme som bilspill alltid har gjort; kjør for penger og respekt. Så det blir litt kjedelig etter hvert.

Grafikk: 8/10
Lyd: 7/10
Gameplay: 8/10
Holdbarhet: 7/10

Pluss: grafikken og lyden er bra nok, kule biler, spennende politijakter, noen ganger artige og spennende løp, trafikken er slik som den burde være i et gatebilspill.

Minus: er utrolig frustrerende og vanskelig til tider, blir litt kjedelig etter hvert, byen man kjører rundt i kunne ha vært litt større.

Samlet karakter: 7.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10