Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Grand Theft Auto IV

Etter noen måneder tilbake gikk jeg inn i min daglige el-butikk kalt Pick Up. Jeg kikket innom spillhyllene for et godt action spill for min Playstation 3. Og da så jeg et spill i øverste hylle som glinset mer en alle de andre spillene. Spillet het Grand Theft Auto IV, men jeg hadde dessverre ikke penger til spillet.

Noen måneder etter der var Pick Up dessverre nedlagt pgr av for lite kunder. Så jeg gikk inn på gamezone.no

Niko Bellic

Niko Bellic er en tøffing og en utrolig interessant person. Selve historien bygger på at Niko Bellic en østeuropeisk mann ankommer Liberty City som er en stor kopi av New York.

Niko Bellic bor hos sin fetter Roman i tiden da han er i Liberty City. Roman er ganske pratsom men havner ganske mye i trøbbel og hver gang Roman havner i trøbbel må Niko redde han.

Niko Får også en kjæreste i Liberty City. Kjæresten hans heter Michelle og du kan invitere henne på date på de mange forskjellige stedene som finnes i Liberty City. Og hannes jobb er å finne det såkalte "American Dream".

Men historien kan være litt komplisert så det er best du/dere spiller spillet selv.

Liberty City

Liberty City som du spiller i enspilleren er utrolig svært. Om du tror det er bare en by så må du nok tro om igjen!

I Liberty City ligger det 3 storbyer. Og alle er inspirert av America og storbyen New York.

Det er utrolig mange sideoppdrag i Liberty City. Du får mange sideoppdrag fra folk du blir kjent med i spillet som: Vlad, Little Jacob, Katie og mange, mange mer.

Om ikke Rockstar har tatt med alle sideoppdragene så har GTA 4 vært et ganske så kort spill.

De første oppdragene du får er selvfølgelig av fetteren til Niko som heter Roman Bellic.

Men det er ikke bare oppdragene som glitrer, men også menneskene og den nydelige detaljemessige grafikken. Rockstar har greid utrolig bra å få en så stor by til å bli så detaljemessig som den er. Både bilene og designet skaper en ekte "Amerikansk glede".

Og Rockstar har kommet med en helt spessiell sak til spillet som gjør at menneskene lever sitt dalige liv. Programmet som det egentlig heter kalles Euphoria. Det skaper gleden av menneskeheten I Liberty City!

Folk leser i aviser, spiser, shopper og mye, mye mer. Og når man kjører ned sivile fotgangere så ser det utrolig ondt ut når de skader seg. Og det er takket være Euphoria!

Lyden er også glimrende. man hører når man stopper bilene, når de blir skadet, når man starter opp motorbåten fra havnen. Slik kunne jeg fortsette i lang tid framover, men jeg har multiplayeren å skrive om også!

Multiplayer

Multiplayeren eller som sagt flerspillerdelen er en smart ting Rockstar har lagt inn i spillet.

Og det er ikke bare de vanlige Team Deathmatch og Deathmatch Rockstar har lagt inn men mye annet stuff også. Som feks: bil racing og masse annet.

Men det er egentlig ikke så mye annet å si om multiplayeren en at man velger multiplayer og menyen står i mobiltelefonen til Niko og at man kan lane og invitere spillere.

Konklusjon

Grand Theft Auto 4 er et fantastisk actionspill som dere er nødt til å prøve (om dere får lov)!

Så jeg har bare 3 ord å si før jeg avslutter anmeldelsen: Løp og kjøp!

Grafikk: 9/10.

Lyd: 9/10.

Holdbarhet: 9/10.

Gameplay: 10/10.

Konklusjon : 9/10.

Medlemsanmeldelser38
Samlet karakter: 8.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10