Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Uncharted: Drake's Fortune

Første gang jeg lastet ned Uncharted: Drake`s Fortune demoen var jeg helt i hundre. Jeg hadde gledet meg lenge og forventet noe utenom det vanlige.
Og det jeg fikk se VAR untenom det vanlige. Når jeg så grafikke måtte jeg rett og slett gå rundt og se på alle busker, steiner, planter, og treer. Det var virkelig en imponerende grafikkmotor som kjørte.
Det som jeg fant veldig kult når jeg prøvde demoen og noe av det som imponerte meg mest, var det faktum at når Drake gikk i vannet, så ble han våt. Han ble FAKTISK våt, det var ikke noe "Nei nå går jeg tørr gjennom vannet her" det var faktisk våte klær her. Og det alene sier noe om detaljene Naughty Dog har fokusert på i dette spillet. Nå la oss fokusere litt på gameplay: Det man legger merke til ved den første berøringen av joysticken er at Drake er utrolig responsiv, han går ikke en meter når du presser joysticken fremover, han går/løper til du slipper joysticken, og det er det som gjør at gameplayen er så responsiv. Det og de utrolige og realistiske animasjonene hans.
Dog alt er ikke helt perfekt med spillet, fiendene du slåss mot er veldig uinspirerende og lite varierte, og hele spillet er dessverre veldig kort. Men det er en utrolig presenstasjon av et spill og er verd å ha i hylla.

+ Fantastisk grafikk, god lyd, og en solid presentasjon.

- Lite varierte fiender, kort spill.

Oppsummering: Morsomt og responsivt gameplay med herlig grafikk og lyd!

Medlemsanmeldelser25
Samlet karakter: 8.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10