Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Fable II

Skrevet av: Craz   2009-04-13

Du starter som en liten gutt/jente i byen "Bowerstone Old Town". Så må du samle 5 Gold for å kjøpe en "Magic Box".

Etter du har skaffet deg "Magic Box" ønsker du og søsteren din deg at derer vil komme til Kongens slott "Castle Fairfax". Men det skjer ingen ting...

Om kvenden så blir du og søstern din henten av noen "guards" til slottet. Du og søsteren din blir tatt inn til kongen ("Lord Lucien"). Dere må stå på en stein runding. den begynner å lyse blått å "Lord Lucien" forstår att dere er "Heros". Han skyter etter dere. Søsteren din dør og du flyr ut av vinduet og lander på hunden din.

10 år senere våkner du i en camp som heter "Gyspy camp" i regionen "Bower Lake" og vil ta henv på "Lord lucien". Så går du og åpner en kiste og får masse stuff.

Nå skal man til et lite hus på en øy i midten av "Bower Lake" hvor man får "Will"(Magic).

Spillet fåregår så gjennom mange andre store og kule regioner og byer for å få hevn på "Lord Lucien".

Slutten av spillet må du finne ut selv...

Når man har mekket/runda spillet kan man gjøre achievements, lete etter "Silver keys og "Gargoyles" og gjøre side quests.

Hunden som er sin sidekompis blir man blir veldig glad i gjennom spillet. Og rett før siste oppdrag blir den drept. Men heldig vis i slutten av spillet er et av de tre kortene å gjennoplive "Hunden"(Jeg tok det).

Grafikken er extremt bra, husene, shopene og mennskene. Med en gang du kommer inn i spillet er det en stor glede å spille videre. Det blir veldig levende, det er nesten som at du er der selv.

Lyden passer til alle omgivelsene. Når du kommer inn i en ny by kommer det en fin mussik. Når du kamper mot banditter komer det en "skummel" lyd. Lyden tilpasser seg omgjivelsene.

Gameplay: 10
Grafikk: 10
Holdbarhet:10
Lyd: 10
Historie:9

Samlet karakter: 10/10

+
Hunden
Grafikken
Folka
Lyden
Mye andre ting

-
Historien er kunne blitt lenger men den er bra

Medlemsanmeldelser16
Samlet karakter: 8.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10