Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Grand Theft Auto IV

Jeg visste at det ville komme, det er takket være Gamereactor og reklame i Nederland.
Jeg hadde så sykt lyst på dette, for jeg hadde aldri hatt større forventninger! Men det som var så dumt, var at aldersgrensen er 18+ og jeg er bare 12 (Født 1995) (Før det kom ut i Norge). Jeg var sikker på at jeg ALDRI kom til å få prøvd dette spillet! Jeg hadde en i klassen som hadde fått tak i det, og senere ble jeg med ham hjem og fikk sett på. Litt som en slags preview. Senere, i sommer ferien, kjøper faren min dette spillet og det var ganske utroligt.

Når jeg først prøvde dette, så jeg hele introen uten å kjede meg et eneste sekund! Musikken var så spennende! Nico Bellic. Hoved personen, ser ut som en som senere kommer til å rote seg opp i gangsterjalla og forrædere. Graffiken var så utrolig! Det var humor og masse spennende ting! Selfølgelig skjønte jeg at Cousin Roman ikke var rik, som han hadde fortalt. Hva slags GTA ville det blitt om alt var helt perfekt i starten? Skulle jeg gå rundt og være en lykkelig Nico? Nei!

Endeligt får jeg prøve gameplay! Jeg var ganske utolmodig til å komme meg ut av bilen, og skyte ned alle gangster idiotene! Men jeg måtte vente, som i alle GTA spillene. Historien hadde vel ikke vært så bra om man gjorde det samme hele tiden, ville den? Jeg kjørte bilen, og var litt uvant til kjøre kontrollen. For jeg var vant til PS2. Jeg hører på musikken, og trykker vilt på knappene! OI! Ny radio stasjon! Da inså jeg at det var mye mer musikk en jeg trodde! Masse musikk, reklame, nyheter o.s.v! Jeg blir så fassinert av kontrollen når jeg kommer meg ut av bilen! Jeg har en telefon, og kan kaste andres mobiler etter at jeg har banket den ut av en fremmed kis! Og alle de forskjellige bilene som kjører forbi! At det går an!

Når jeg setter meg i en fin bil, slenger jeg kameraet ned i bakken. Dermed kommer det nærmere bilen, og jeg kan se masse små detaljer! Når jeg kikker meg rundt, ser jeg folk som gjør masse rart! Snakker i mobilen, leser avis, spiser/kjøper pølse, snakker til andre, til og med en som sprang fra politiet! Jeg blir så fascinert av grafikken, samtidig som jeg prøver å velge meg en favoritt kanal på radioen at jeg er forbauset! Hvor lang tid tok det ikke å lage dette spillet? Alle de fine grafiske detaljene? All den bra musikken?

Å lage historien, må ha tatt lang tid! For noe fører til noe annet, som gjør at noe skjer. Du kan spille gjennom en lang historie, hvor du noen få ganger kan velge hva du skal gjøre, eller se om du finner noen sidemissions! Historien er spennende, og samtidigt ikke for overdrevet! Du følger noen karakterer til slutten, mens andre forsviner etter hvert. Går du lei av alle oppdragene, kan du gå rundt i den enorme byen og finne ut mer en det du kunne før! Nå trenger den ikke loade i 3-5 sekunder hver gang du skal inn på "Burger Shot", du bare går rett inn! Trenger du penger? Dra til klesbuttiken eller internett kafeen og ran pengene fra kasse apparatet.

Selvfølgelig får ganske masse du gjør, konsekvenser. Skyter du noen kommer politiet. Enten hørte de deg, ellers ble dem ringt! Raner du en butikk går silent alarmen, så kommer politiet. Men dette kan du bruke til din egen fordel! Som sagt, har du en mobil telefon. Har du problemer med helsa, samtidig som to gjenger og en sikkerhets vakt driver og skyter på alt som beveger seg? Gjem deg, og ring politiet! Nico forteller automatisk hvor du befinner deg, og vips! En politibil kommer og dreper problemene (og sikkerhetsvakten). Men om du blir skutt på, og politiet skyter etter troublemakeren, så har du egentlig rett til selvforsvar. Skyt tilbake, så vil desverre politiet missførstå! De vil blaste deg ned. Så vær forsiktig i denne enorme byen!

Kjeder du deg? Finner du ikke på noe? Er Tven inne i spillet ødelagt da du gikk amok? Vel! Ta opp mobilen, og start med multiplayer! Thats right, multiplayer! Spill med opp til 16 spillere, i deathmatch (team eller ikke), eller noen andre typer, eller bare gå i free play, og se om du treffer noen knente (gjerne i hodet)!
Online på GTAIV er stort! Hele byen, med optil 16 spillere, er mye! Så mye dere kan gjøre! Det kan bli timesvis med Online action! Du kan lage din egen online figur! Velge klær, og skin! Med voice chat kan du snakke med de andre, og gjøre aranged havock!

Dette spillet tar det tid til man blir lei av! Hours after hours of gameplay. Et verdt å kjøpe spill! Har du en Xbox 360 med Xbox live kan du laste ned utvidelses pakkene!

Konklusjon:
Et flott spill med en lang historie og utmerket flerspiller del. Et perfekt spill for folk som liker Action, Racing og Sandbox.

+ Bra grafikk, flott historie og fantastisk flerspiller!

- Litt repeterende gameplay og historie.

Lyd: 10
Grafikk: 10
Gameplay: 10
Holdbarhet: 10

Medlemsanmeldelser38
Samlet karakter: 8.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10