Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Little Big Planet

et er egentlig ganske vanskelig å lage en anmeldelse om LittleBigPlanet men jeg skal prøve så godt jeg kan.

Men først skal jeg starte med et lite hint til dere som syns at LittleBigPlanet ser kjedelig ut.

Det har seg sånn at jeg også syntes at LittleBigPlanet så ganske kjedelig ut når jeg så videoer fra trailere. Men jeg ønsket meg 80 GB pakken i julegave i. Og i julegaven fikk jeg faktisk LittleBigPlanet PS3 pakken. Den innholdte selve PS3 systemet + spillet LittleBigPlanet og mye annet stæsj. Men selv om LittleBigPlanet så, så kjedelig ut måtte jeg jo prøve spillet. Og jeg satt hele kvelden og spillte LittleBigPlanet. Og det var et supert spill.

Så det jeg prøver å si her er at alle dere som har en Playstation 3 burde virkelig kjøpe dette spillet. Og nå til anmeldelsen.

Design

Det største som frydet meg var det gode designet på banene. Jeg ser at Media Molecule har jobbet hardt med dette lillestore plattform spillet.

På hver eneste bane er det godt med mye variasjon. Selv om det ser enkelt laget ut så er det ikke det. Flammene på en av Savanna banene er utrolig fint laget og til et plattform spill å være er flammene utrolig bra laget.

Man kan gjøre hva man absolutt vil på de ferdiglagde banene. Man kan designe litt mer på dem. Fra å ha klistermerker på dem til å rive mye i stykker. Jeg kan ikke si hvor bra designet er for da ville det ha tatt mange timer.

Så du burde ikke klage på designet til LittleBigPlanet, for meg er LittleBigPlanet kåret til årets design også.

Det er også figurer i spillet som du må ha for eks. klistermerker på for å komme videre. Du kan også gripe i fugler med R1 knappen, også drar fuglen deg opp.

Verktøyene

For hver eneste lille bane kan man få massevis av forskjellige ting å bruke til å lage våre egne baner. Fra småe klistermerker til store slott. Det er så utrolig mye Media Molecule har lagt inn på LittleBigPlanet at det er rene umuligheten å skrive om absolutt allt man kan få på spillet. Selv på Playstation Store (PSS) selges det forskjellige kostymer for en viss pris som eks: MGS kostymer osv.Og den krative verktøy designet er så utrolig flott og man kan lage absolutt hva man vil.

Fra småe enhjørninger til store vulkaner. En av de store fordelene til å lage alle de fete banene er at du ikke trenger å være hyper kreativ. Man kan vis man vil lage blodige skytespill baner (har faktisk prøvd slike i spillet). Til søte små ponniebaner. Så det jeg prøver å si her er "Lag hva du vil!".

Og husk at det er utrolig store muligheter til hva man kan lage. Når LittleBigPlanet er bra er allting godt.

Online

En av de aller viktigste mulighetene i LittleBigPlanet er online delen. Man kan prøve andres baner og andre kan prøve dine. Du kan også spille sammen med andre på historie banene pgr av at det er mange baner som har oppgaver som kun kan løses av 2 eller flere. Du kan spille online,lage baner, prøve andres baner og mye, mye annet etter du har klart nivå 4 der du skal inne i et spøkelsesslott.

Og online delen er utrolig morsom. Du kan også chatte med andre ved å trykke enten runding,trekant eller på start knappen (husker ikke helt, men en av de 3 er det vertfall). Men det eneste minuset i online delen er at når du venter på andre skal komme til en lagringsplass så kan det noen ganger hakke litt. Men det går bra etter fra 5-30 sek.

Meg månen

I med at det er 3 typer planeter (altså jorden, månen og meg månen). Så er det en planet som kalles "Meg Månen" som viser om du har fått noen meldinger fra andre Sackboy spillere, hva du heter og mye annet. Men det er ikke så mye å skrive akkurat om Meg Månen pgr av at den innholder mest om deg og dine meldinger.


Du kan også se hvilkener kostymer du har på deg. Det finnes hundrevis av kostymer du kan ha på deg også.

Du kan få hvilket kostyme som helst i spillet. På PSS lanserer Sony snart at man kan laste ned 4 kostymer fra Street Fighter serien. Men den pakken koster desverre 15 kr.

Konstrollene

Kontrollene er ganske enkelt å komme inn i. Om det ikke hadde vært for den kjempe gode treningen du får se først i spillet (da spillet begynner), hadde man kanskje ikke husket så godt alle kontrollene, men her er de:

R1 = Gripe.

R2 = Høyre hånd.

L1 = Ingenting.

L2 = Venstre hånd.

Venstre analog spake trykket ned (L3) = Bevege kroppen.

X = Hoppe.

Runding = Gå tilbake (i Popit menyen).

Trekant = Ingenting.

Firkant = Popit menyen.

Konklusjon

LittleBigPlanet er årets spill og årets beste PS3 spill. Uviklerne Media Molucule (MM) har iallefall gjort en utrolig god jobb ved å utvikle dette revolusjonerende kreative spillet.Og dette annbefales til alle PS3 brukere.

+ Utrolig god lyd og grafikk, superb fysikk. Gigantisk variasjon og fin liten historie. Knall online del , fette moro med 2.

- Lang tid å få til noe i nivådesigneren, noen ganger er kameravinklene kranglete.

Grafikk: 10/10.
Lyd: 9/10.
Gameplay: 10/10.
Holdbarhet: 9/10.

Medlemsanmeldelser32
Samlet karakter: 9.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10