Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

World of Warcraft: Wrath of the Lich King

World Of Warcraft: Wrath Of The Lich King er den andre utvidelsespakken som har kommet til det populære MMORPG spill World Of Warcraft.

Også denne gangen har det blitt lagt til et helt nytt kontinent,kalt Northrend. Der holder spillet's hovedbadguy Arthas(the Lich King) til, sitter dypt inne i Icecrown Citadel i Icecrown og venter på spillere som er modige nok til å møte ham.

I tillegg til nytt kontinent er den store nyheten: Death Knight,den første og sikkert ikke den siste hero klassen i World Of Warcraft,imotsetning til andre klasser bruker Death Knight's Runic Power,som blir opparbeidet fra 0-100 i kamp.

Death Knight's var opprinnelig en del av Arthas Scourge hær,men under kampen om Light's Hope Chapel i Eastern Plaguelands blir Knights Ebon Blade(En av de mange nye factions i spillet) "født" det er de tidligere tilhengere til Arthas som nå har sverget på å knuse ham koste hva det koste vil.

Du kan nå kjempe deg hele veien til 80,en annen nyhet er såkalte Glyphs. De kan gjøre at spells ikke trenger spesielle ting for å brukes etc.

Gameplay i spillet er akkurat som det var før,men det har blitt lagt til nye Dungeons og proffesion's kan du nå få opp til 450 og det nye her er: Inscription,som lar deg lage glyphs.

Grafisk sett er det ikke så mye å skryte av,den samme tegneserie aktige grafikken er der fortsatt. 6/10

Holdbarheten kommer jo ann på om du rusher deg opp til 80 eller tar det med å ro og virkelig nyter utvidelsen. 7/10

Lydmessig så synes jeg soundtracket denne gangen er herlig å høre på,Russel Brower og CO har gjort en kjempe jobb med musikken i spillet.9/10

Konklusjon:
Alle som spiller World Of Warcraft bør ha dette enten du er en Casual spiller eller hardcore gamer.

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10