Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

No More Heroes

Nå har jeg spillt meg gjennom No More Heroes, og det har vært en fantastisk spillopplevelse. Den var så fantastisk at jeg bare måtte anmelde det som min første anmeldelse.


Handling:
Travis Touchdown er nesten en helt vanlig fyr som bor på motellet No More Heroes. Han liker å se på tv, spille og ikke minst kose med den lille kattungen sin Jeane. En dag kommer en dame som spør om han kan drepe en fyr ved navn Helter Skelter. Travis sier ja, og går og dreper Helter Skelter lett som bare det.

Så får han vite at Helter Skelter var den 11. beste leiemorderen i hele USA. Da kommer Travis inn på ranking listen, og tar 11. plassen. Så er han plustelig bare inni hele leiemordersystemet og fortsetter å drepe de som er fremfor han på listen, for å nå målet som er å bli nummer 1.

Grafikk:
Grafikken i No More Heroes er noe av det beste jeg har sett til wii. Det er en veldig spesiell stil, som funker drit bra. Jeg har aldri sett noe lignende. Den er en slags teigne/anime/speiell grafikk. Den er også veldig fargerik.

Lyd:
Musikken i No More Heroes passer perfekt til alt. Motorsykkel musikken, leilighet musikk og all annen musikk passer perfekt. Hver situasjon har en musikk som passer bra. Men den kan bli litt ensformig. Lydeffektene er helt geniale, men av og til litt useriøse. Når du for eksempel krasjer med motorsykkelen, virker det ikke så veldig realistisk men mer morsomt. De morsomme lydeffektene kan ikke akkurat beskrives med ord. Og stemmeskuespillet er helt sykt bra. Stemmene passer perfekt til hver eneste karakter i hele spillet.

Gameplay:
Kontrollene er enkle, men trenger ikke være mer avanserte. De funker veldig bra. Men motorsykkel styringen kunne vært bedre. Det er mange wretling triks, og hvert lasersverd har sine egne måter å utføre triksene på.

Du må også gjøre mange dritt jobber, for å tjene penger for å få de andre leiemorderene til å gidde å møte opp. Det kan være alt fra å fjerne tag fra veggene i gata til å klippe gress. Jobbene kan være morsomme, men du blir fort lei av dem. Du kan også ta små leiemorder jobber hos K-enterteiment. Så det er en del å gjøre i byen, men det kunne ha vært mer.

Holdbarhet:
Spillet er litt kort, rundt 15 timer. Men du blir ikke lei av det, Det blir bare bedre og bedre utover spillet. Jeg kan ikke vente til til oppfølgeren kommer. Og det er mye og kjøpe i butikker og du kan prøve å få gull på alle jobbene når du har rundet spillet.

Min karakter: 9/10

Grafikk 9/10
Lyd 10/10
Gameplay 9/10
Holdbarhet 8/10

+ Grafikken, lyden, stemmeskuespillet, kontrollen, jobbene og humoren.

- Litt kort og motorsykkelstyringen.

Jeg setter pris på om jeg kunne fått noen kommentarer om hva jeg kan gjøre bedre. Det er jo min første anmeldelse, så jeg trenger litt veiledelse.

Uheldigvis litt dårlig bilde.

Samlet karakter: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10