Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Aliens/Predator

Sierra har nå laget Aliens vs Predator: Requiem spillet. Men det ble helt annerledes fra selve filmen.

Grafikken

Grafikken til spillet er faktisk ganske bra og Sierra har tatt seg tid til å gi spillet ganske mye med detaljer.

Om du ser nøye når du spiller spillet så kan du se at Predatoren og Alienene er utrolig godt laget. Man ser at Sierra har jobbet ganske bra med vertfall grafikken i spillet selv om det noen steder det ikke er så mye detaljert. Men uansett så har Sierra gjort det beste de kan med grafikken. Og designet til banene er også godt laget. Men det eneste som jeg ikke er helt stolt av i spillet er at vannet ikke har så mye bevegelse når vi går i det. Selv om du ser at det er vann der så burde Sierra ha klart at vannet kunne ha beveget seg litt når vi går i det.


Lyd

Lyden er ikke helt spesiell da. Men vi hører at om det kommer noen Aliens eller Predatoren har vondt så hører man at de skriker. Men om man går i vannet eller noen plasser der det er hull eller der det drypper vann. Så hører vi desverre nesten ingenting. Og det er veldig sejeldent å høre noe da.

Men noen ganger så kommer det plutselig musikk før man anner det (altså musikk som gjør det litt grøsser aktig).

Historien

Historien er noe jeg absolutt ikke vil sette pris på pgr av at den er uhyre kort. Hovenpunktet i historien er at 1 liten Predator må finne kulden til Aliens og ødelegge den før Aliens tar over verden. Men jeg skal ikke si hvor kilden er da desverre :(

Banene og Lengden

Banene er utrolig like. Det finnes 3 typer baner man må ta seg igjennom om man skal runne spillet og det er : "Parken", "Kloakken" og "kjøpesentret i lag med skolen".

Selv om man ser at det er mange baner der så må du huske at mange av dem er utrolig like. Hele spillet er litt langt men utrolig lett. Jeg greide spillet på under 1 dag.


Dette spillet kan man kjøpe om man er Alien og Predator fan. Men absolutt ikke om man ikke er det.

+ God grafikk og og detaljert,godt siktesystem,mange våpen, alienene er bra designet.

- Dårlig historie, du kan bare spille Predator, kranglete kamera, seigt kampsystem, mage av banene er like, litt for kort, for kort historie.

Grafikk: 8/10.
Lyd: 6/10.
Gameplay: 7/10.
Holdbarhet: 5/10.

Samlet karakter: 6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10