Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Death Tank

Live Arcade listen nærmer seg 200 spill. jeg har lastet ned et lite knippe, og skal fremover gjøre så godt jeg kan med å anmelde dem, og først ut er den sjarmerende tittelen Death Tank!

Death tank er (for de som ikke alt har gjettet det) et spill hvor du styrer en tanks og prøver å ødelegge ander tankser. Tenk Tank Wars med færre våpen, men med tankser som beveger seg og skyter på hverandre i sanntid. Grafikken er ganske lekker, med tanke på røyk, flammer og områdene det spilles på. Desverre er det for få områder til å holde variasjonen gående, samtidig som det er altfor få våpen og hjelpemidler til å skape noen spesiell variasjon. I tillegg er den litt stive prisen(1200MS-points) også med på å legge en demper for moroa.

Heldigvis har du en flerspillerdel, som reiser spillet betraktelig. Det er rent merkelig hva flerspiller kan gjøre med et såpass middelmådig spill. Sloss med opptil syv andre på over Xbox Live, eller tre kompiser på samme skjerm. Samarbeid med å ødelegge boter eller hverandre. Det bør kanksje nevnes at de datastyrte motstanderne bikker mellom ubrukelige til nådeløse.

Death Tank er alt i alt et helt greit spill. Selv om det er ubrukelig alene, gir flerspilleren god underholdning i noen timer. Desverre er neppe 1200 MS-poeng(ca.100kr) verdt disse timene.

Grafikk: 7/10
Gameplay: 3/10(SP) 7/10 (MP)
Lyd: 6/10
Holdbarhet: 5/10

Samlet karakter: 6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10