Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

The Sims 2

Skrevet av: Kbomb   2009-05-18

Hva er det ene The Sims sirkulerer rundt?
Livet, hvordan lage det, forbedre og forebygge det, og ødelegge det.

Hva gjør du når du spiller Sims?
Det mesteparten av spillerne gjør er å gjøre dem homofile eller stenge dem inne i sitt eget klaustrofobiske helvete for å enten sulte eller brenne i hjel, dere vet hvem dere er, ingen vits i å legge skjul på det.
Selv liker jeg å fullføre alle karakterens drømmer som kan bestå av å ligge med så mange som mulig og slippe unna med det for deretter å tilintetgjøre livet hans med spedbarn og husbranner.. til slutt gjør jeg han homofil og setter fyr på han. Hoo-rah!

Siden det er så ekstremt mange utvidelsespakker så tar vi og greier hele bølingen, bortsett fra 3'eren, under samme kam.
Hva er det Sims ikke har nå, bortsett fra en GTA- utvidelse samt sodomi, overlagt drap og teenage pregnancy?
Nå er det nesten ikke grenser for hva man kan gjøre lenger, nå er det kjæledyr, byliv, feriereiser osv.
Tenk om hele Sims verden ender opp som i filmen Idiocracy?
Der er det ingen som bryr seg, grafikk, lyd, holdbarhet og alt det vanlige har ingenting å si lenger så lenge noen skjærer opp koteletter med føttene sine.

Hva er det å si om dette livets spill?
En hel del er det å si om naboene dine.. de stakkarslige drittsekken har ingenting bedre å gjøre enn å sose rundt på plenen min, ringe på døra mi og ringe meg på telefonen når jeg har lagt meg. Det endte med at jeg fjernet telefonen.

Grafikken, lyden og gameplay'et har etter det jeg har erfart alltid vært noenlunde nøytralt siden det begynte, eneste som gjenstår nå er språket.. Først trodde jeg det var latinsk men det var noe som overhodet ikke stemte og det var fra et av de første spillene da karakteren tok telefonen og svarte: "Babbaloo?" Kan minne fryktelig om bjørnen Baloo fra Jungelboken eller Baba Ghanoush, en fryktelig fæl matrett som høres god ut.
Når figurene skal si "Ha det" Så sier de "Sol sol" Latinsk? I think not.

Det som The Sims 2 inneholder er fæl humor, seksuelle temaer og vold. Kom igjen... den eneste volden jeg har erfart er slåsskamper som foregår i en støvsky og å slå til vilkårlige folk med gammel fisk.
Hva seksuelle temaer angår, så besto det som regel av at det ble roting under dyna og i badebassenget.
Humoren kan jeg bare ikke fatte ettersom alt man får med seg er kroppsspråket, men allikevel, kroppsspråket sier mer enn man tror.

The Sims er jo mer enn bare alt dette, det er jo selvfølgelig arbeid, leking og andre spesielle aktiviteter som maling, trening, lesing og gro Kuplanter.
Mye av The Sims er ganske så tilfeldig, føler jeg... Når man prøver å studere stjernene for å øke kreativitets poeng så kommer en gruppe aliens og bortfører meg helt uten videre.
Det kunne jo vært verre... for eksempel: Når man leker med ungen sin så kommer Thriller kongen, Michael Jackson. Ja.. den var litt grov.

The Sims 3 er nå underveis og i statene er den blitt vurdert til "T", som altså er Teen.
Når man ser traileren så fatter man hvorfor.
Nå er det enda mer variasjon, ikke alle trenger å se ut som supermodeller eller være slank for den slags skyld, neida...

Til og med tankegangen til simmene er blitt forandret og er enda mer deiligere, alt fra kriminell til sinnssyk, klumsete og usikker er å velge mellom, hvilket er enda bedre enn å bare la ens stjernetegn kjennetegne personligheten.

Der er det ingenting å merke i det hele tatt, bare fordi man er lat i "Krepsen" så er det tross alt du, spilleren, som har makten. Drit i det faktum at ingen kommer til å være glad i deg noensinne igjen og fyr av fyrverkeri inne i huset ditt. Det er ikke akkurat latskap.

Samlet karakter: 7.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10