Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Guitar Hero: Metallica

Jeg og mine venner har nå fått være guder av hardrock / metal de siste ukene, sittet flere timer foran tv'en med plastgitarer og plasttrommer, samtidig vi sitter og skriker teksten til sangene ut mot tven.

Guitar Hero Metallica er det nyeste spillet i Guitar Hero serien og du spiller som vel...Metallica eller en du har lagd selv.
Spillet inneholder 28 sanger fra legendene selv og 21 sanger fra andre artister Metallica har plukket ut selv.
Låt lista til Metallica er en av den beste listen noensinne i et musikkspill (Mest pågrunn av at jeg er en stor Metallica fan).
Uansett at lista er bra så er det fortsatt en del sanger jeg savner i spillet som: Jump in the fire, Hero of the day fra S&M og Whiskey in the jar.
At Neversoft ikke tenkte på Downloadable Content når de lagde spillet er litt merkelig, hadde vært helt fantastisk hvis vi kunne laste ned hvert eneste album.

Metallica tok ikke veien Aerosmith tok ved å fortelle og gjenoppleve ting som har skjedd i karrieren, de ville nemlig at du ble inspirert av Metallica slik at du lager ditt eget band og varmer opp for Metallica dem selv.

Hvis du ikke vil spille gjennom career modusen så er alle sangene tilgjengelig i quickplay.
Guitar Hero Metallica har nå en ny vanskelighetsgrad for trommer, det heter Expert+, dette gjør det virkelig vanskelig på noen sanger som f.eks. Dyers Eve, Fade to Black, War Ensemble og One.
Det gjør at du vil kunne ta hvert eneste dobbelbass note som er i sangene, noe som gir deg en fin følelse at du virkelig spiller de sangene.

Online delen av spillet er det ikke noe nytt siden Guitar Hero World Tour, det er fortsatt Band vs Band, Battle og Pro Face-Off. Grafikken er det ikke mye å si noe om siden den ikke har forandret seg siden Guitar Hero World Tour som er like greit.

Grafikk: 7
Gameplay: 8
Lyd: 9
Holdbarhet: 10

PLUSS: Gøy som bare det, ihvertfall med venner. IT'S FREAKIN METALLICA

MINUS: Dårlig online, vanskelig og finne mathcer.

Medlemsanmeldelser7
Samlet karakter: 8.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10