Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Uncharted: Drake's Fortune

Oppdatert anmeldelse av Uncharted: Drake`s Fortune fra min tidligere bruker fredrikerkul.

Første gang jeg lastet ned Uncharted: Drake`s Fortune demoen var jeg helt i hundre. Jeg hadde gledet meg lenge og forventet noe utenom det vanlige.
Og det jeg fikk se VAR untenom det vanlige. Når jeg så grafikken måtte jeg rett og slett gå rundt og se på alle busker, steiner, planter, og trær. Det var virkelig en imponerende grafikkmotor som kjørte.
Det som jeg fant veldig kult når jeg prøvde demoen og noe av det som imponerte meg mest, var det faktum at når Drake gikk i vannet, så ble han våt. Han ble FAKTISK våt, det var ikke noe "Nei, nå går jeg tørr gjennom vannet her." det var faktisk våte klær her. Og det alene sier noe om detaljene Naughty Dog har fokusert på i dette spillet. Lyden er også prakfull, syns jeg og det gir en ekte lydfølelse utifra hvor man er, er man i en mørk steinhall blir det ekko når du skyter og snakker. Men det beste er jo selvfølgelig den fantastiske dialogen, den er forseggjort og veldig gjenomført, og definetivt noe av den beste dialogen jeg noen gang har hørt i et spill. Nå la oss fokusere litt på gameplay: Det man legger merke til ved den første berøringen av joysticken er at Drake er utrolig responsiv, han går ikke en meter når du presser joysticken fremover, han går/løper til du slipper joysticken, og det er det som gjør at gameplayen er så responsiv. Det og de utrolige og realistiske animasjonene hans.
Dog alt er ikke helt perfekt med spillet, fiendene du slåss mot er veldig uinspirerte og lite varierte, og hele spillet er dessverre veldig kort, men det går bra når spillet er en så fantastisk berg og dal bane som det er. Det er en utrolig presenstasjon av et spill og er verd å ha i hylla.

+ Fantastisk grafikk, god lyd, en solid presentasjon, interessant story og setting.

- Lite varierte fiender, kort.

Oppsummering: Morsomt og responsivt gameplay med herlig grafikk og lyd sammen med en fantastisk historie!

Medlemsanmeldelser25
Samlet karakter: 8.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10