Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Medlemsinnlogging






Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsanmeldelse

Infamous

Skrevet av: NathanDrake   2009-06-07

InFAMOUS har på diverse sider generelt fått en solid karakter og skryt.. Og jeg kan definitivt si meg enig i det meste.. Men jeg er også veldig uenig i det meste, så derfor skriver jeg denne anmeldelsen for å utrykke mine meninger om dette noe oppskrytte spille.

Jo så da for å begynne enkelt får vi begynne med historien. Plottet i InFAMOUS handler om Cole som har blitt bedt om å levere en noe spekulativ pakke, noe han senere må stå for konsekvensene av. For inne i denne pakken er det noe som kalles for "The Ray Sphere" Og det er en stor konsentrasjon av elektriske krefter designet for å trekke ut livet av mennesker i nærheten, og deretter fokusere den energien på personen som bruker den. Og deretter når Cole blir bedt om å åpne denne mistenkelige pakken, så skjer det dramatiske ting og i det neste øyeblikket så står byen i flammer og han sitter igjen med elektriske krefter. Uti fra dette har du, spilleren, ett valg, bruke kreftene dine til det gode eller for ditt eget velvære.

Dette er da utgangspunket som leder opp til den klimatiske slutten, og tro meg slutten er uventet, det er en sterk historie, i forhold til ett par andre nye titler.

Grafikken er god, ikke mer. Enkelte ganger ser settingen veldig fin ut, men det er ikke noe grensesprengende eller "sexy" grafikk.. Det er vell derimot en grafikk motor som heller sikter det litt mer mot "rough beauty" for å si det sånn. Cole er en detaljert person og det er gøy å se på den likbleke og onde cole.. Bare jævlig synd at når du har kommet deg til InFamous rank så ser du helt lik ut som den onde Cole på demoen :( Og dette var veldig skuffende syns jeg..
Det er en del jaggies mer merkbart en enkelt andre spill, men det går bra å overse det vis du prøver.

Når du hopper gjennom kvartal til kvartal i en stor by er det meningen at det skal høres litt variert ut og det gjør det, bare synd at lyden blir irriterende til tider.. For eksempel du hopper og klatrer rundt på en bygning til du ser en fiende som lager noe forferdelig støy med munnen, du velger å ignorere han og du fortsetter å klatre etter hva det nå er du klatrer for. Og siden du ikke tar deg av ham fortsetter han å løpe under deg og lage disse lydene, og da tenker jeg bare "Prøvde utviklerene å lage de mest irriterende fiendene ever? For det har de." Fiende har noen distinkte lyder som kan blir litt irriterende å høre på i lengden. En annen ting jeg føler er verdt å si er at enkelte ganger du hopper gjennom byen begynner spille å bygge opp atmosfæriske lyder, og de er bra bare det at.. de er absolutt ikke nødvendig der og da, men gjerne vis det var at jeg gjorde ett spennede oppdrag. Men dette burde ikke være så farlig ettersom at lyden er bra og at musikken som kicker inn når det blir action er fantastisk.

Ja da var det gameplayet.. Og når jeg leste anmeldelsen her på GR som var ett eller annet om at klatringen fikk Assasin`s Creed og Prince Of Persia til å virke trege og automatiske, og etter å ha hørt flere steder at klatringen var så bra så ble jeg jo litt påvirket og hypet. Men det ble en stor skuffelse.. Mange ganger under oppdrag når jeg prøvde å klatre fra point A til point B så måtte jeg starte på nytt fordi finger bevegelsene mine tydeligvis ikke var "konkrete" nok, noe som gjorde at spillet tenkte "ahh så du vil bare falle ned her? Ok.. start på nytt da." Dette var virkelig noe som fikk meg til å tenke, "Jeg vil heller ha automatisk akrobatikk enn ubestemsom klatring." Og derfor fant jeg klatringen litt til bry. Pluss det at ofte når jeg klatret ville kameraet mitt sette seg fast i omgivelsen og Cole få et glitchet superjump opp i luften. Men alt i alt er gameplayet solid, dog noe ujevnt spør du meg. Krefter og alt får deg ti lå føle deg som en uberbadass bare synd at når du møter 2 eller 3 fiender kan du lett bli eid, men når du møter en person og sparker 2000 volt i ræva på han fra et tak på 10 meter så bare reiser han seg opp.. WTF?


Gidder ikke noe pluss minus, mine meninger og dette spillet er altfor blandet for det.


Jeg skjønner at jeg har snakket mest om irritasjoner, men det er bare fordi jeg syns spillet virker noe uferdig og syns at dette kunne lett bli fikset på viss de bare hadde tatt seg litt lengre tid.

Kommentere tekst

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrevet av: Crazy Eyed Gamer93
    2009-06-07 11:42
    "Grafikken er god, ikke mer" - Nja, ganske uenig der. Men nå hart jeg jo ikke spillt spillet selv, men skulle veldig gjerne.

    Anmeldelsen var greit skrevet og lengden var fin nok. Men vis du legger til FET skrift i inledningen, ser anmeldelsen litt mer "proffisjonel" ut. Spørr vis du ikke vet hvordan man får FET skrift
     
  • Skrevet av: Perfection
    2009-06-07 20:43
    Bra skrevet
     
  • Skrevet av: HitmansBullet
    2009-06-08 16:35
    En masse skrivefeil, tullete formulering og uinteressante subjektive meninger fra skribenten sin side.

    ..Og dette spillet har jo ikke vært oppskrytt?
    Spillet har visstnok fått 9/10 hos stormedier som IGN og Gamespot (for ikke å glemme GR også), men dette er etter mine erfaringer fullt fortjent.
    Men nå skal man ikke glemme at det også har fått mange sjuere og åttere også.
    Klager du først over at et spill er oppskrytt skal det ihvertfall ha en gjennomsnitlig score på over 90%, noe du i følge Gamerankings kan se det ikke har.

    Du legger også til uvesentlige minus som at lydene fiendene lager er teite og at Cole ikke forandrer seg nok gjennom hele spillet, noe som ser ut til å spille en stor rolle for deg.

    En veldig useriøs anmeldelse må jeg si..
     
  • Skrevet av: Crazy Eyed Gamer93
    2009-06-08 20:28
    Tror egentlig bare HitmansBullet sier det han sier fordi han synes spillet er konge
     
  • Skrevet av: Evven11
    2009-06-08 21:02
    Skjønner ikke hvorfor du sier at dette er oppskrytt...
     
  • Skrevet av: NathanDrake
    2009-06-12 17:35
    Jeg sier dette fordi dette er MIN anmeldelse og etter alle anmeldelsene jeg leste ble jeg ganske skuffet med en del av tingene der!!!
     
  • Skrevet av: VixzOrius
    2009-06-21 23:06
    grinunge, du er for opphengt i småfeil!
     
  • Skrevet av: NathanDrake
    2009-07-11 01:17
    VixzOrius
    grinunge, du er for opphengt i småfeil!

    Nå har det seg jo sånn at småting utgjør en hel del av et spill, du kan bli overassket hvor mye småting faktisk spiller en rolle i spill. Det burde jo du vite. Men nå er jo dette bare mine meninger og ikke dine

    og grunnen til at jeg mener detter spillet er oppskrytt er fordi 1) det fikk 9.2 i IGN noe jeg ikke syns den fortjener, men det er jo bare dumme meg som ikke har rett til en mening og 2) jeg syns ikke det at klatringen visstnok er så bra som jeg har hørt, er en sannhet, fordi klatringen og akrobattiken består av løp som en tulling, hopp på veggen beveg deg til høyre og jokk deg selv oppover til taket Men det er BARE meg
     
  • Skrevet av: real140
    2009-07-27 21:28
    hehe likte den deln på infamus bilder der det står ONLY on ps3

    Lagt til 2009-07-27 21:29:
    hehe likte den deln på infamus bilder der det står ONLY on ps3
     
 
Min karakter:8/10
10 medlemsanmeldelser
Samlet karakter:8.6/10
Info
Poll Hvilket spill gleder du deg mest til i høst?
  • 0% Risen 3: Titan Lords
  • 2% Tales of Xillia 2
  • 9% Destiny
  • 0% NHL 15
  • 1% Hyrule Warriors
  • 1% FIFA 15
  • 0% Forza Horizon 2
  • 1% Drømmefall Kapitler: Episode 1
  • 0% Hotline Miami 2: Wrong Number
  • 2% Alien: Isolation
  • 16% Super Smash Bros. for 3DS/Wii U
  • 5% Middle-Earth: Shadow of Mordor
  • 2% Driveclub
  • 5% Dragon Age: Inquisition
  • 4% The Evil Within
  • 1% Evolve
  • 0% Battlefield: Hardline
  • 4% Civilization: Beyond Earth
  • 0% Sunset Overdrive
  • 10% Assassin's Creed: Unity
  • 0% Bayonetta 2
  • 1% Call of Duty: Advanced Warfare
  • 4% Halo: The Master Chief Collection
  • 12% Far Cry 4
  • 4% Project CARS
  • 2% Little Big Planet 3
  • 0% Assassin's Creed: Comet
  • 0% The Last of Us PS4
  • 12% Noe HELT annet, selvfølgelig!
Resultat

USERTV

Sortering: Siste / Mest viste / Mest kommenterte



0
P.T

P.T

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy


0
P.T Gameplay

P.T Gameplay

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy!




1
CSGO - Hyggen i beat mode

CSGO - Hyggen i beat mode

Jeg er virkelig i beast mode i det her game, for jeg får da et par kills :-D Den er renderet i 720p, da det er min første videoher på siden, så ville jeg lige se hvordan det fungerede :-D


0
The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

Den første bloateren i spillet, har spillt gjennom før på på PS3, men dette første møtet på PS4 ble ganske interessant. Var i photo mode for å ta et kult bilde, men var ganske dust gjort fant jeg ut, fikk sinnsykt lav health under hele fighten og er egentlig et mirakel at jeg klarte meg så lenge...





0
Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

My entry for the Gamereactor Gamescom competition. All clips were captured over three days of playing FFA in Black Ops 2. To, hopefully, stand out, I decided to add a bit of editing and music (which is copyright free btw). Hope you enjoy :)


0
Shinobi | ARVOSTELU?

Shinobi | ARVOSTELU?

Yksi oudoin reboot suositulle pelisarjalle? ?((???))? Join Maker Studios: http://awe.sm/gKMwD ?((???))? Shinobi thumbnail art: http://pertheseus.deviantart.com/ ---------------------------------------------------------------------- Kiitos jos pidit! Jaa ihmeessä tätä videota kavereillesi ja tuttavillesi! Paina tykkää nappia! Se auttaa, oikeasti ja arvostan sitä paljon! Tilaa - nappulaa saa myös hyödyntää jotta näet milloin minulla tulee uusia videoita! Kiitokset tuesta! ---------------------------------------------------------------------- ?((???))? Kotisivu: http://imaschichan.wordpress.com/ ?((???))? Twitter: http://twitter.com/imaschi ?((???))? Striimi: http://twitch.tv/imaschi ?((???))? Facebook: https://www.facebook.com/imaschichan ?((???))? Tumblr: http://imaschichan.tumblr.com ?((???))? deviantArt: http://imaschi.deviantart.com


0
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/






BETA +