Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Mario & Luigi: Partners in Time

Mario & Luigi: Partners In Time, er et spill som handler om å være dem begge. Det er som en etterkommer av Mario & Luigi: Superstar Saga, som jeg synes var hakket bedre. Det er noen få ting som man må ha spillt gjennom eneren for å vite om, og jeg er ikke sikker på om det er mer en han som sitter i kjelleren på slottet!

I spillet, skal du spille som Nintendo helten Mario, og hans bror Luigi som fortjener litt mer oppmerksomhet. Det er basert på samme gameplay som i forgjengeren, og ligner litt på Paper Mario. Du kan gå rundt, og svitsje mellom brødrene. Den broren du ikke er, vil vaneligvis følge etter deg! Noe som er nytt i dette spillet, er at du kan ha med to babyer fra fortiden! Baby Bros. Det er ikke mye forskjell en andre angrep, og litt større rekkevidde.

Historien i "M&LPIN", er ganske forutsigbar. Prinnsesse Peach, skal ut på tidsreise. Hun skall dra med tidsmaskinen som ble laget av proffesor E. Gadd! Du kan sikkert gjette på at noe kommer til å gå frykteligt galt! Tidsmaskinen returnerer, med et monster inni!
Mario & Luigi er nødt til å dra gjennom tid for å redde prinsessen!

Graffiken i spillet er veldig god. Jeg har aldri hatt høye forventninger grafisk, til DS spill. Bakgrunnene er detaljerte og øker stemningen! Det finnes mange forskjellige animasjoner, og fargene er deilige å se på!
Lyden er helt grei, dramatisk musikk og greier.

Gameplayet er ganske vaneligt. Gå rundt og hopp! Det finnes selfølgeligt mer måter å bevege seg rundt på. Man springer rundt i en verden med flere en én vei! Det er ikke todimensjonalt! Det er også en annen del av spillet, og det er slossingen! Når du treffer en fiende, kommer det en eller flere å sloss mot! Man velger hvilkne angrep eller items man skal bruke, som i et Pokémon spill! Men her er kampene litt mer interaktive! Som i eneren, kan du gjøre mer skade ve å trykke på A eller B (husker ikke helt). Me jeg savner mange elementer. I eneren hadde man mye større frihet! Man kunne finne ting å gjøre, som sidequests! Det er ikke mye nytt i toern, men greit nok! En Ok DS versjon!

+ Graffikken, Kampene, Bakgrunnene.
- Forutsigbart, Ikke bedre en eneren. Liten frihet.

Lyd: 8 Grafikk:9 Gameplay: 7 Holdbarhet: 7

Samlet karakter: 8.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10