Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Aliens vs. Predator 2

Aliens vs Predator 2 er ett av de beste FPS spillene eg har spillt. Du får kontroll over tre raser. Menneske, Alien og Predator.
Som menneske er lyset din beste venn når du går i blodige koridorer med en flokk med Aliens etter deg. Du får den Horror følelsen som skremmer vette av deg. Du føler deg svak. men hva er farligere enn en skvetten marine armert fra topp til tå.
Som Alien spiller du som et av tidenes skumleste film (og spill) monstre. Din jobb er enkel... riv piss redde mennesker i biter og lag et heftig horror show.
Det gøye er at du kan gå på vegger og virkelig ha det gøy jage sivile rundt. Men det er mye vanskeligere å spille som alien fordi du har ingenting å skyte med. Mens fienden din kan skyte deg på avstand, må du snike deg nærmt nok. Du kan heldig et knep som heter "punch". Her stuper du raskt fremmover og er som et "one shot, one kill" teknikk.
Predator er det morsomste å spille som. Med muligheten til å bli usynlig og snike deg rundt forvirrede marine soldater.
Som Predator har du masse forsjellige, gøyale våpen f. eks. Netgun som fanger fienden i et nett, Speargun som skyter et så kraftig skudd at hodet til fienden fester seg til veggen bak ham og Plasma Caster som skyter en Kule med supervarm gass på fienden.
AVP2 er et spill som gir deg underholdning i mange timer. Det eneste som trekker litt er at spillet er litt gamelt og derfor er grafikken ikke akkurat det beste. Men for AVP og FPS fans, gjør dette ingenting.
Det er en god del blod i AVP2. Det er ofte at noen folk i spillet mister en arm eller hele hodet. Det er det som EG digger med horror FPS spill... Volden er så ekstrem noen ganger at i det du tar et vakkert head-shot i motstanderen og hodet hans eksploderer gir deg det kikket som sier "Shit dette spillet er sykt :D" Eg høres vel litt crazy ut, men stol på meg. Eg er ingen psycho...(tror eg).
Anyway, kontrollene er noe av det letteste eg har hatt på et PC spill. enkelt å lære og det er sjeldent du må se på keyboardet for å finne riktig knapp.
Dette spillet har også et helt utrolig multiplayer der de tre rasene går i duell mot hverandre i 6 forsjellige modes. Du har standard Lag-Death og Deathmatch, Og noen helt unike som Evac der en rase må komme seg til et område uten å bli drept og Overrun der et lag forvarer seg og et annet angriper. Hvis ikke Angriperne ikke klarer å drepe alle forsvarerne før tiden går ut, taper de.
Dette er et spill eg har installert flere ganger fordi eg liker det så bra. Den får 9/10 fordi alt er konge bra, men det eneste er grafikken som trekker ned.

Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10