Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Aliens vs. Predator 2: Primal Hunt

Primal Hunt er utviklings pakken til AVP2.
Hele historien er før selve AVP2. Predatorene har funnet en gjennstand som holder de grusome Aliene unna når den er aktivert. Det blir en nådeløs kamp for den mellom alle rasene.
Menneskene vil ha den for å få kontroll over Aliene så de ka studeres og holdes fange. Predatorene vil ha den for å forsvare seg mot Aliene så ikke basene deres som er ekstremt utsatt for å bli stormet av Aliens og Aliene vil ha den slik at ingen av de andre kan bruke den mot dem. Hvem vil vinne?
Du får tre nye missions til alle rasene. Da eg først fant ut av dette ble eg litt skuffet :(. Men den skuffelsen forsvant da eg begynte med Predatorene.
Du spiller som en helt ny Predator kalt "Ancient Predator" med et nytt våpen aldri sett i filmene eller spillene før. Energy Flechette er Predatorenes svar på maskingevær. Skytter svake kuler av energi, men på grunn av den høye munningshastigheten er den akkurat som menneskenes pulse rifle.
Som menneske spiller du Dunya fra AVP2. I steden for å spille som Marine, spiller du som Corporate.
Du kan nå bruke to pistoler samtidig som gjør våpene bedre og blir derfor mer brukt. Corporate har sin egen motion tracker (en gjenstand som viser all bevegelse som beveger seg horisontalt ). I steden for marinenes 180 graders motion tracker, har Corporate 360 grader! Dette gjør det lettere å merke at noen sniker seg opp bak deg. Prblemet er at den viser alt innen 20-10 meters radius i stede for marinens 30.
Som alien er det eneste nye er at du får prøve deg som PredAlien. Dette er selfølgelig gøy...men det er ingen ting som er noe anderledes enn fra en normal Alien Drone.
Kontrollene er lette å vende seg til. Etter noen minutter trenger du sjeldent å se ned på keyboardet for å finne riktig knapp.
Dette er et must have hvis du har AVP2 eller skal kjøpe det. Husk at på multiplayer får du nye kart + de nye våpene og en ny predator klasse.
En heftig utviklings pakke til et så bra spill. 8/10

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10