Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Bioshock

Skrevet av: MartLar   2009-06-14

Bioshock: Spille som bare gir og gir. mitt favoritt spill.

Bioshock er et Skytespill som fåregår i 1960 tallet. Du spiller som Jack, en man som var født til å gjøre store ting. Spille starter med at du sitter i et fly, tar deg en røyk (som dreper) og leser på en pakke, plutselig styrter flyetog du er mitt i havet, du svømmer til et fyrtårn som viser seg til å være en heis til byen Rapture, en by underhavet.
Spillet er som sakt et skyte spill, bare at her har man ''Plasmids'' (tenk på det som moderne magi) som man får ved å ta en sprøyte, Plasmids kan være ild, strøm, telekinese og Is. Dette er noe som gjør spillet magisk, alle mulighetene man har, vil du være ''Ice Man'' ved å fryse ned alle etter at du knuser isen eller bare være en Pyroman så kan man det. Spillet har også noen av de kuleste Bossene i spillenes Historie, Big Daddy, disse dykerne vakter små little sister som har ADAM, ADAM er slags penger som man bruker på automater til å kjøpe plasmid sprøyter (altså ny magi) Når du har slaktet din bigdaddy har man et valg, vil du drepe jenta å ta all ADAM'en får seg selv eller vil du redde jenta å få bare litt ADAM men får ''beløning'' senere. Grafiken og efektene i spillet er utrolige, alt virker så ekte, så levende og byen Rapture kunne hvistnok vært ekte. dette er et MUST PLAY får alle som liker spill eller gode historier i spill. LØP Å KJØP


Smarty Thias mening: 9/10. Bioshock er et utrolig skytespill med magi, big daddy og hele pakka. jeg mener bare at det ikke har noe spesielt som skiller det fra andre skytespill men ellers er det et spill man bare må oppleve.

Medlemsanmeldelser28
Samlet karakter: 9.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10