Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Kane & Lynch: Dead Men

Skrevet av: mr fifa   2009-06-18

Kane & Lynch var for mange en av fjorårets største skuffelser; mange klagde på grafikken, lyden, gameplayet; ja, alt. Den eneste positive anmeldelsen jeg har lest om spillet var faktisk fra GR. Derfor lot jeg tvilen komme spillet til gode, og prøvde det ut.

I Kane & Lynch spiller du mannen Kane, en tidligere leiesoldat som har fått organisasjonen The7 på nakken. han må kjempe en desperat kamp, som utspiller seg både i USA, Japan og store deler av sør-amerika. Siden at historien er en av de største plussene ved spillet, vil jeg ikke røpe mer enn at den er veldig spennende. Fortellingen er faktisk belønning nok for å progresere videre i spillet.

Grafikken synes jeg faktisk er ganske bra. Selvfølgelig kan den ikke måles med samtidsklassikere som Uncharted, men jeg synes at personene, våpnene og miljøene er veldig bra utført. Det eneste minuset med grafikken er at det er en del Bugs og glitcher innimellom som ødelegger litt.

Lyden er på det jevne. På den ene siden har vi lydene fra våpnene, som er storslåtte; det har aldri vært bedre å fyre av en bazooka mot et helikopter! På den andre siden har vi stemmeskuespillet, som ødelegger litt, siden at det er utrolig flatt levert av skuespillerne. Det er kanskje ett av de dpillene med minst innlevelse på stemmeskuespillet.

Gameplayet er bra, selv om det kunne ha vært bedre. spillet tar i bruk et automatisk coversystem, som til tider ikke fungerer optimalt. Hitboxen er en annen ting som har fått mye skrøft. Mange sier at den ikke fungerer, og at det ikke er vits i å sikte, for du treffer ikke allikevel. Dette synes jeg er bare tøv, jeg har ikke hatt noen problem med hitboxen, under hele den 12 timer lange kampanjen.

selv om spillet virker uferdig til tider, har Kane & Lynch noe som redder det, og det til det grader; X - Factor. Det er noe ubeskrivelig bra med stemningen i spillet, som gjør at du vil fortsette. IO Interactive har også tenkt nytt, når det gjelder hvilke oppdrag du får. I det ene sekundet må du bryte kameratgjengen ut av fengsel, før du i det neste øyeblikket kjemper i borgerkrigen på Cuba. Fantastisk!

Konklusjon: selv om spillet til tider virker uferdig, reddes det av en fantastisk historie og en ubeskrivelig herlig stemning!

Grafikk: 7
Lyd : 6
Gameplay: 7
Holdbarhet: 7

Totalt: 8

Samlet karakter: 6.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10