Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

The Sims: Bustin' Out

The sims bustin out syns jeg er et ganske bra spill egentlig ! Jeg gir det 8 av . Selv om det er ganske gammelt , syns jeg det er bedre enn the sims 2 og andre the sims ..

Jeg syns at det er mye på the sims bustin out som kunne vært bedre ! Det er ikke det jeg sier ! Men alikevel syns jeg det er bra som det er også ! Nå har jeg ikke fått prøvd the sims 3 ennå , men jeg har veldig lyst på det !! Så jeg tror kanskje jeg skal kjøpe det ;) Jeg er veldig glad i the sims spill , og som sagt spess the sims bustin out ! Det jeg syns er dummest med the sims bustin out: du kan ikke styre deg selv på jobben, du kan ikke ha dyr , du kan ikke styre babyen , du kan ikke være mer en 4 i familien , du kan ikke gå utenfor tomta(bare på en player) , det kan ikke regne eller være dårlig vær , det går bare an å ha en etarsje osv.

Så okei da , det er ganske mye jeg syns kunne vært bedre .. Men jeg ELSKER det spillet ! Det er ikke sikkert dere er enige i meg idet , men det driter jeg i !! Jeg liker det spillet bedre enn noen andre spill ! Og det kommer jeg neppe til å skifte meningen på !! : )

Jeg er ikke så veldig god til å skrive blogger .. Og de blir ikke så veldig lange. Men jeg syns ikke det gjør så veldig mye. Men hvis det er noe dere syns jeg kunne gjort bedre eller anderledes , bare si i fra !! :)

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10