Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Battlefield 1943

Skrevet av: Waste   2009-07-10

Jeg har satt meg tilbake i godstolen for nok en gang skulle spille meg igjennom enda et Battlefield spill.

Denne gangen står konfrontasjonen imellom amerikanerne og japanerne for tur. Hele spillet bygger rundt basisen at det skal være en mer oppdatert versjon av det fantastiske spillet Battlefield 1942, men funker det?

Dette er det jeg skal prøve å gi deg et godt svar på nå.

Battlefield 1942 har dratt på årene, noe som kanskje gjorde at en mer oppdatert versjon kanskje var på tide. Men hvorfor egentlig, kan man spørre? Battlefield er jo kommet ut med utallige spill etterpå som bygger på samme basisen. Nettopp det med "Capture the flag" og mange forskjellige kjøretøy o.s.v. Men allikevel var det noe ved de andre spillene som kom ut, som gjorde slik at de ble annerledes allikevel. Battlefield: Vietnam tok jo for seg en annen krig, det samme gjorde Battlefield 2, og ikke for å snakke om 2142 (som jeg selv syntes var en flopp).

Så EA prøvde å bringe litt tilbake den gode følelsen av andre verdensskrig som er blitt brukt så endeløst mange ganger før. Men allikevel er det noe ved Battlefield som gjør følelsen av å spille dette spillet spesielt.

De har igjen utnyttet den nydelige motoren Frostbite og basert hele spillet rundt multiplayer (online). Dette er noe som fungerer utmerket godt i Battlefield da dette er et spill som gjør det mulig å samarbeide på helt unike måter! Og med muligheten for å spille sammen med 23 andre spillere kan ikke dette spillet bli noe annet enn morro!
Man har tre forskjellige klasser å velge mellom, men det gode ved de, er at alle har på en eller annen måte sjanse for å ta ut pansret kjøretøy eller annet.
Jeg husker at det var noe av det som plagde meg mest ved Battlefield før, at hver gang det kom et pansret tøy, var jeg en klasse som ikke klarte å ta den ut, og når jeg var det, var aldri kjøretøyet der!

Men tilbake til Battlefield 1943. Det er også bare tre baner i hitill i spillet, men der kommer vi nok til å få se flere etterhvert fra EA sin side. De har veldig mange prosjekter angående Battlefield gående for øyeblikket!

Det EA virkelig har fått til her som mange andre FPS-spill sliter med er kontrollene. Kontrollene er veldig solide å gode å styre. Man har ikke trøbbel å kunne sikte seg godt inn på fienden for å ta dem ut. Kontrollen på andre vis er også godt plassert. Alle knapper er plassert på logiske steder så de aldri blir vanskelig å få tak i, i desperate situasjoner.

Battlefield har altså tatt noen skritt opp på mange måter iforhold til 1942. 1942 er fortsatt et enormt bra spill, men 1943 møter virkelig dagensspill verden.

Spillet kan lastes ned både på Xbox og PS3. Det blir ikke gitt ut på PC før i September.

Så vil du ha litt sommermorro som du knapt må betale 100 lappen for å få, er dette virkelig veien å gå! Battlefield 1943 er solid sommermorro som er verdt hver eneste lilllekrone!

Pluss ved spillet;

+ Gode kontroller
+ Utrolig passende grafikk
+ Det er Battlefield!
+ "mye" ekstra til å være et så lite spill (ranks, rewards o.s.v.)
+ Frostbite
+ "morsom" info i loadingen angående fakta om krigføringen som ble avholdt.

Minus ved spillet;
- Bare tre baner
- Kun tre klasser (men usikkert om det er et minus, da de viktigste klassene er med)
- Kan ha litt problemer med nettverket (men ikke ofte)

Medlemsanmeldelser8
Samlet karakter: 7.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10