Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Juarez: Bound in Blood

Skrevet av: aviken   2009-07-11

Call of juarez; hmmmmmmm... ett slags call of duty spill men bare western, var noe av det første jeg tenkte da spillet kom. Gå rundt å skyte de første du ser. Men etter å ha sett noen gameplay videoer endret jeg mitt syn på spillet: Dette her ser fantastisk ut!

Det som kanskje skiller dette fra call of duty serien er jo at dette er western. Her kan man også ta dekning ved på bare stille seg intil en vegg. Spillet har også en stram og god historie hele veien, som også er glimrende fortalt. Grafikken er fantastisk og spillet har med mange detaljer som: sommergugler, edderkopper på trærne, noe som man i et vanlig skytespill ikke ville brydd seg om, men i dette spillet må man nesten "nyte" den flotte naturen.

Historien til spillet er veldig bra gjennomført. Jeg vil ikke nevne som mye om den. Men i begynnelsen får vi en sekvens mellomm maccalls brødrene som sikter på hverandre med en pistol, og vi får ikke vite hvem som skyter ... Så starter spillet før denne sekvensen og brødrene virker gode venner. Det begynner under borgerkrigen der broren til ray, thomas, kanskje er drept eller kidnappet. Ray vil redde thomas.I resten av historien prøver de begge å lette etteren indianer skatt samtidig som forholdet mellom brødrene blir "tent" på.

Filmsekvensene er faktsisk ganskje bra. Det limer liksom spillet sammen. Godt skuespill er det også men det eneste om ikke er så bra er animasjonene. Men det er absolutt en viktig bit å følge med på disse sekvensene

Grafikken er fantastisk. Hver detalj er med. Omgivelsene er flotte og det er dette som gir western følelsen. Her kan man også vandre fritt i naturen hvis man må dra til et oppdrag selv, og på veien er det bare å nyte de flotte bildene.

Gameplayet er også bra. Her kan man ta dekning ved å gå mot en gjenstand å bare stikke våpenet fram å skyte. Etter man har drept så og så mange, kan man man trykke en knapp og du dreper alle du har i rekkevidde. Og det er dette som gjør spillet variert. Her skyter du bare ikke i hytt og pine. Du har forskjellige typer å skyte på.

+...: Grafikken, western følelsen. Musikken og meget god historie

-: av og til litt rar oppdragsløsning, litt dårlig animasjon.

Med dette er det bare og si at dette er et av de beste spillkjøpene mine. Løp, spurt eller jogg, bare du får tak i det. !!!!

Medlemsanmeldelser6
Samlet karakter: 8.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10