LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      MEDLEMSANMELDELSE

      The Orange Box

      The Orange Box. En fest for spillere verden over, som samler noe av det beste som har kommet ut på denne siden av 2000-tallet. Dette er et bra tilbud, det bare sier jeg med en gang - tre spill og to tilleggspakker for prisen av ett spill. Deal or no deal, liksom.

      Half-Life-serien har høstet priser som om de vokste på trær, med sin unike historiefortelling og minneverdige hovedkarakter (og absurd gode gameplay). Man får også MER Half-Life 2 i denne boksen, med expansions 1 og 2. Og der på toppen ligger også det geniale Portal og det artige Team Fortress 2. Dette blir en fryd å spille, sant? Les og finn ut!

      Det første som slår deg er at grafisk sett så er alle spillene nesten plastisk realistiske. Med dette mener jeg at de nesten er for rene grafisk sett, og det blir litt urealistisk. Dette klarte MGS4 litt bedre. Men allikevel er grafikken veldig bra, og de har til og med lagt til mer grafisk snadder i PS3 utgaven, som Playstations typiske Motion Blur effekt og massevis av godsaker som er lagt inn der bare som knask. Og jeg må nesten nevne TF2 for seg selv, for det bruker en overdrevent ren tegneseriestil, og det funker utmerket med de absurd overbalanserte klassene slik som Spion, Heavy og Sniper. Skikkelig bra gjennomført fra topp til tå.

      Et annet ekstremt bra aspekt i disse spillene er den nesten uvirkelig bra simuleringen av fysikk. Dette er havoc-motoren sitt beste stykke arbeid noensinne, der du får oppgaver som krever deg å stable tønner på hverandre, kan skyte vekk tak og senere får du et våpen som BARE er der for å stå å vise fram denne motoren - Gravity Gun. Et våpen som lar deg plukke opp hva som helst, og deretter kaste det av gårde - og det hele følger Newtons lover. Deilig og ligger en ekstra dimensjon til spillet. En uventet APC som dukket opp? Plukk opp den oljetønna og kast den av gårde da! Improviser, mann.

      Lyden i spillene er ekstremt gode. Det er ekko, gjenklang og alle andre effekter på lyd du kan tenke deg mens du går gjennom ett forlatt fengsel med digre maur.. eh, "maurløver" på laget ditt. Det hele låter troverdig, og GLADOS' stemme i Portal er betryggende, men samtidig skremmende. Og ikke minn meg på robotene i Portals stemme. Tenk deg digitale barn. Huffameg, bra at TF2 leverer komedien i pakken da. Kommentarene er i overmåt harry, og man hører ting som "Yes, i do believe i am on fire" i fransk aksent fra en brennende mann i dress. Latterkule hele saken.

      Men det som gjør alle disse spillene spesielle er jo i det meste gameplayet. Det er enkelt, men alt - fra hvor mye fienden tåler til hvor høyt du hopper - er perfekt balansert. Våpnene er balansert, fysikken er balansert (ja, det gir mening) - det er nesten perfekt for et førstepersons actionspill, med bare små irritasjonsmomenter her og der. Du MÅ regne med å dø en god del ganger, for du vet aldri hva som lurer rundt hjørnet.

      Og som at ikke det var nok, leverer TF2 definasjonen av klassebasert action. Tenk Battlefield 2, bare med klasser 1000000 ganger mer spesialisert. Det krever teamwork med mindre motstanderene er helt klin idiot, og atter en gang - veldig balansert. På andre formater er det flere patcher med nytt innhold, men slikt kan skje i spillverdenen - den med størst lommebok roper høyest.

      Også har vi portal. Jeg kan beskrive spillet med ett ord - inklusive GLADOS, roboter, Companion Cube og kake - Mindfuck. Dette er det eneste spillet der du hopper ned i en portal for å skytes ut av en annen med din kinetiske energi intakt. Tro meg, ekstremfysikk og et konsept som portaler er ganske enkelt forvirrende, hjerne-intenst og mye annet. Det er et slagt "action-puzzle" spill, der du prøver å vri de små grå mens du unngår plasmakuler, og de slemme, ekle digitale barnerobotene. Og Aparture skylder meg framdeles kake.

      I denne pakken er det TF2 som leverer onlinedelen. Og det gjør den virkelig. Spillet er 100% online, med ingen støtte for noe annet i det hele tatt, men om du finner et balansert lag og spiller mot et balansert lag, så er det helt ekstremt. Du føler virkelig at du kan hjelpe laget ditt, men en liten feil i sammensettningen betyr at du kan lese "They have captured our intelligence" ganske fort. Så ikke prøv et heavy-rush med mindre du vil tulle deg.

      Dette er en GOD pakke. Du får som sagt 3-og-tre-fjerdelerer spill for prisen av ett. Dette er spill du kan spille lenge, og du kan spille online. Dette er et stykke spillhistorie. Dette er - The Orange Box.

      +: alt
      -: ingenting
      (det over var psuedo-sarkasme, men det er ganske sant)

      Løp og kjøp!

      Medlemsanmeldelser13
      Samlet karakter: 9.6/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10