Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Fight Night Round 3

Skrevet av: aviken   2009-07-13

Ta på deg boksehanskene, og vær forberedt på en artig spillopplevelse med fight night round 3.

Fight night 3 er det beste boksespillet på markedet(bortsett fra 4-eren da, har ikke testet). Men som sagt, fotballspill, golf spill og boksespill går på hva slags smak man har innenfor en sport. Personlig er jeg ikke så veldig bokseinteressert, men fight night er absolutt en serie å titte borti.

For å ta det beste med spillet først: Spillet har en god underholdningsfaktor. Boksing er underholdende, og kommentatoren gjør det også ekstra artig under boksekampen.
Kontrollen er også artig. Det gjør det mer variert å styre ved å bruke stickene. Bokserne blir også sliten ettersom om du bommer eller ei.
Grafikken er ikke så verst den heller(men i forhold til 4-eren er dette middels). Spillerne blir svette og selve bokse "plassen" er godt detaljert.
Karrieremodusen er goså artig.

Men det er noe å pirke litt i:
Omgivelsene rundt selve bokseringen er ikke så bra(dette har kommet seg i 4-eren). Selvom man ikke akkurat skal fokusere på publikum o.l er det viktig at alt ser bra ut, slik at helheten gjør kampene mer ekte.
Litt dårlig også på gameplayet. Bokserne beveger seg sakte, og dette er absolutt et stort minus mener jeg. Det er ikke særlig tempo, det blir for sakte.
En annen ting er at spillet bruker veldig lang tid på å laste. Her burde det absolutt vært en form for underholdning mens spillet laster, som f.eks. i fifa. Der spiller man på en bane til kampen starter.

Alt i alt er ikke dette noe dårlig spill, men helheten er ikke så bra. Spillet er bra på enkelte områder og dårlig på de viktigste delene, næmlig detaljer og holdbarhet. Spillet er også litt for ensformig der man trener og spiller kamper, trener og spiller kamper..........

Men spillet er god på vei til en 7/10

Samlet karakter: 6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10