Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Mario Kart Wii

Skrevet av: Ja-2   2009-07-14

Mario Kart Wiiiii!
Mario Kart er gøy. Jeg har egentlig ikke spilt så mye av forjengerne (hvor mange Mario Kart det fins, vet jeg faktisk ikke) men Mario Kart Wii var 1 av 2 spill (utelatt Wii Sports) jeg kjøpte med en gang jeg kjøpte Wii. Jeg hadde prøvd litt av det før, og syntes det var knall. Og Mario Kart Wii har MYE å gi. I tillegg til vanlige karts som har vært før, har også motorsykkel komt seg inn i spillet, og tro meg, det er GØY. vanskelighetsgradene er 50cc "karts only" men om du spiller gjennom den kan du også spille "karts and bikes" samme gjelder 100cc som er "bikes only" men låser etter hvert mulighet for å spille "karts and bikes" når du går gjennom den delen også. 150cc er "karts and bikes".
Men over til selve spillet. Du starter med 12 figurer fra Mario universet (bl. a Donkey Kong og Diddy som kan låses opp etter hvert) Men etter hvert som du spiller og får "rank * (1 - 3 stjerner) vil du også kunne låse opp flere kjøretøy samt figurer og i tillegg kan du låse opp Mii figuren din.
Banene har mye stor og fin vri. Grafikken er vakker, og banene gøyale etter hvert du finner ut hvordan du klarer å holde deg på banen og ikke utfor. Du kan velge å kjøre med Wii Wheel (ratt) eller kontrollere uten ratt. (jeg kjører med ratt). Så Mario Kart Wii er gøy å spille der du styrer selv, og ikke med en analog eller med et piltrykk. men som sagt, flott banevariasjon fordelt på 8 forskjellige cupper, noe som gir 32 baner.
når du skal spille flerplayer kan du også velge Team Racing eller Solo Racing. Solo racing betyr alle mot alle, mens Team Racing setter Wii'en opp to lag som da skal samle mest poeng tilsammen for å vinne.

battle delen har jeg ikke spilt så mye, så kan ikke si så mye enn at det er gøy å ta en pause fra Racing delen og heller kjøre rundt på en bane laget for å kjøre ned motstandere å hindre dem å få mer poeng enn ditt lag.

Online! noe som trekker karakteren på dette spillet HØYT.
Online delen er noe av det kjekkeste på hele spillet, og du kan spille 1 eller 2 spillere. du kan velge om du skal spille med "venner", "Europa"(husker ikke hva det står) eller "worldwide". Å spille 2 player online er faktisk mer gøy enn vanlig 2 player etter min bedømmelse. Det er en herlig følelse da du kommer først i mål av 12 online spillere og kan tenke; Jeg er faktisk god i dette. Det er mye kjekkere å slå andre som spiller Mario Kart Wii, enn datamaskinen som heller får deg til å banne litt stygt når du blir forbipassert rett foran mål eller blir truffet av opp til flere ting, som gjør at du ligger dårligere ann til å vinne enn det du gjorde før.

Men 10/10, for det er lite å klage over. Spillet er helt fantastisk gøy å spille alene, og enda gøyere med en vennegjeng (eller familien).

FANTASTISK!

Medlemsanmeldelser12
Samlet karakter: 8.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10