Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Burnout Paradise

Skrevet av: gnomar   2009-07-29

Gjør deg klar for en adrenalinfylt kjøretur gjennom Paradise City's action fylte gater og intense landeveier i det beste bilspillet til de moderne konsoller. Burnout Paradise er det siste spillet i en sereie på syv spill, og av min mening også det beste.

Burnout Paradise er et free-roaming spill med en enorm utrolig og fri by som er spekket med superjumps, snarveier, fantastiske veier, en utrolig atmosfære og spektakulære krasj. Du kan bare kjøre rundt i byen i flere timer uten å gå lei. Burnout Paradise gir deg også muligheten til å kjøre motorsykkel, noe som er utrolig gøyt. Det er en egen story til motorsyklene. I Paradise city er målet ditt å bli en av de beste sjåførene i byen. Dette oppnår du ved å vinne events for å oppgradere "your driverslisense" fra class D til Burnout lisens, og er du ekstra god kan du oppnå Elite lisens. Det er flere typer events i Paradise City. Races, marked man, road rage, stunt runs og timed challenges. I "races" er poenget, som du sikkert har forstått for lenge siden å komme først over målstreken. I "marked man" skal du komme deg fra et punkt i byen til et annet uten at de andre sjåførene klarer å "wrecke" bilen din. I "road rages" skal du "wrecke" et gitt antall biler før tiden renner ut. Så var det stunt runs hvor poenget er å slå en gitt poengsum ved å hoppe, drifte og smashe gates. I "timed challenges" får du muligheten til å få en oppgradert modell av bilen du kjører ved å kjøre fra et punkt til et annet på en gitt tid.
Når du kjører motorsykkel skal du bare gjøre timed callenges, men du får ikke oppgradert motorsykkelen.

Kjørefysikken er utrolig gjennomgjort noe som gjør at det føles utrolig bra når du manøvrerer bilen eller motorsykkelen din gjennom Paradise city.

Criterion Games kommer alltid med nye oppdateringer og tillegspakker til Burnout Paradise, noe som gir spillet enda bedre holdbarhet.

Burnout Paradise er et av de spillene med best onlinedel etter min mening.
Du kan med ett par trykk invitere venner til å bare kjøre rundt og bare gjøre freeburn challenges, eller kjøre adrenalinfylte races gjennom Paradise City.
Burnout Paradise er et utrolig sosialt spill, og jeg har selv fått en del venner der.

For de som er interessert i å vite det, så er Burnout Paradise kanskje det spillet med flest trophies. Det er nå 93 trophies og det kommer nye etter hver tillegspakke. Jeg har selv platinum.

Burnout Paradise er et Actionfylt bilspill fullt av adrenalin pakket inn i et nydelig design og fantastisk grafikk.

Burnout Paradise er et nytenkende og løfter bilspill til nye høyder.

Grafikk: 9
Gameplay: 10
Lyd: 8
Holdbarhet:10

Karakter: 10

Pluss: Bra musikk, god grafikk og langvarig gameplay.

Minus:Vanskelig i begynnelsen.

Medlemsanmeldelser15
Samlet karakter: 8.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10