Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Pokémon Platinum

Skrevet av: MoSaIk   2009-08-01

I pokemon er det over 400 pokemon aa trene. Kjemp mot venner med mange typer pokemon. Handlingen forgaar i sinnoh region. Du kan velge navnet ditt selv, het hva enn du vil. Du har mulighet aa dra under bakken og lage ditt eget hus der.

Dette spillet er lik historien ved pokemon pearl/diamond men det er en liten vri. I dette spillet skal man ikke fange dialga eller palkia. I dette spillet er det aa fange giratina. Og naar du er i kapitellet ved aa fange giratina faar du hjelp av league champion Cyntia. Hun er en hjelpelig brikke i dette kapitelet.
Det er noen nye pokemon som kan fanges exempel: rypherior. yanma. tropius osv (rypherior er utviklingen til rydhorn...) battle frontier er forandret til et helt nytt sted der det er lettere aa finne steder aa selge BP (battle points)
Og det er nye typer battle frontier steder aa sloss. Det er ogsaa en ny 2play evne. Du kan ogsaa bruke gameshare ability og spille med venner uten aa trenge 2 spill, men denne gameshare ability'n er ikke aa gaa rundt og mote pokemon og sant. Men jeg vet ikke helt sikkert hvor dette gameshare stedet er saa ikke spor meg.
I denne versjonen KUNNE du faa shaymin uten AR (action replay) ved aa forhaands- bestille men naa er spille alt ute. Og en annen ny ting er at du bruker noen hvite klaer og en hvit bag. Spillet har EN type 3D grafikk. Hvis du spiller andre spill fra pokemon slik som fire red/leaf green er det ikke 3D grafikk. I dette spillet kan man velge mellom aa vaere gutt eller jente som vanlige pokemon spill.

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10