Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

X-men Origins: Wolverine

Rått, blodig og brutalt. Akkurat slik skal et spill med Wolverine i hovedrollen være.
Det film-baserte spillet X-Men Origins: Wolverine mestrer disse tre tingene på en spektakulær måte, og gir deg den perfekte følelsen av å være den hardbarka og brutale anti-helten. Bein, armer og hoder flyr rundt på skjermen, og i løpet av noen få minutter har du slaktet flere fiender enn du har fingre og tær på kroppen.

Spillet starter med en gruppe mutanter kalt Team X, på oppdrag i Afrika med Major William Stryker. Helikopteret deres blir skutt ned, og Wolverine blir separert fra resten av teamet. Idet han nærmer seg en fiende på bakken, fyker klørne hans ut mellom knokene og spillets tittel spretter opp i noen sekunder, før Wolverine penetrerer fienden i brystet med seks sylskarpe beinklør. Alt i herlig slow-motion.

I likhet med det forrige Wolverine-spillet,
X2 Wolverine's Revenge, kan du låse opp ulike kostymer når du finner action-figurer spredd rundt spillets mange baner. Når du har fått tak i 2 av 3 figurer, av hver type, låser du opp et nytt kostyme. Og jeg som trodde Wolverine var ferdig med leketøy;)
Når du har låst opp et kostyme, er det èn ting du må gjøre før du får lov å kle den på deg: Du må sloss mot en kopi av Wolverine som har på seg kostyme du har låst opp.
Dette er en interessant og morsom vri som gir deg en ekstra utfordring, ettersom kopien har akkurat de samme angrepene som deg.

Spillet er så klart ikke uten sine feil. Etter noen timer begynner spillet å føles repeterende, og boss-kampene er rett og slett bare det samme om og om igjen. Når det kommer til historien, så skjønner man ikke så mye, med mindre man har sett filmen. Men dette er ikke alvorlige feil, med tanke på utviklerenes tid og penger.
Og som du sikkert har gjettet, er det aldersgrense 18 år på PS3, 360 og PC-versjonene, og disse versjonene har defor fått undertittelen "Uncaged Edition".

Til slutt vil jeg si at X-Men Origins: Wolverine faktisk er et filmspill som fansen vil elske, men det står også godt på egne ben.
Jeg anbefaler spillet på det sterkeste til alle som vil ha det blodig gøy med verdens desidert røffeste anti-helt, og krysser fingrene for at den nesten uunngåelige spillmatiseringen av Wolverine 2 blir like bra, eller enda bedre.

Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10