Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Battlefield Heroes

Jeg satte meg på ventelisten på Battlefield Heroes, en gang før alle fikk prøve. Jeg fikk beta nøkkelen, men når jeg skulle starte spillet så frøs PC'n hver gang... Så jeg prøvde ikke igjen før denne sommerferien.

Jeg tar frem min Long Range SMG, og sniker meg til stigen opp til kirke tårnet. Jeg så en røyk sky bevege seg oppover stigen. Jeg aktiverte "burning bullets" og begynte å skyte mot der røyken hadde vert. Plutselig var det noe som brant som klatret opp mot kirke tårnet. Mens ha klatret hjelpesløs, skjøt jeg til et lik falt ned.

Battlefield Heroes, er et gratis online spill, som har en tegneserie aktig sjarm. Det kommer morsomme boing lyder når man skyter med tanks, og når soldatene sier ting, så er det lyder som står til den tegneserie aktige grafikken.

I Battlefield Heroes, så starter det med at man lager en karakter/soldat. Da velger du hvilket lag han skal være på (National eller Royal) og hvilken klasse. Dette kan ikke forandres senere, men du kan lage fore soldater. Så kan du bare trykke PlayNow, og så starter moroa.

National's
De ligner veldig mye på Nazister under WW2, og siden jeg missliker Nazister, så har jeg ingen National soldat.

Royal's
De ligner på de allierte under WW2, eller Amerikanere. Bortsett fra det har jeg ikke noe å si.

Når de velger ditt lag, så er det få forskjeller. De ser annerledes ut, våpnene har forkjellige navn, og de starter på forskjellige steder på kartet. Spillet er balansert, mellom de lagene.

Klassene:

Gunner
Gunner, er så å si en vandrende tank. Han bærer tunge skyts, som F. eks Maskingevær, bazooka, hagle, og er den med mest liv. hans store minus, er at han går langsomt, og at hans rekkevidde ikke er den lengste. Han er dermed ikke godt egnet til å skyte folk på avstand, og vil da i stor grad bli beskutt.

Soldat
Han er en mellomting mellom Gunner og Comando. Han er både ideal for nærkamp og kan forsovid stille opp mot en sniper i en skuddveksling fra lang avstand. Han kan også heale sine kamerater, og seg selv inkludert.

Comando
Comando er en stelth soldat. Han kan bære både sniper og kniv. Han kan gjøre seg usynlig til han avfyrer et skudd, men kommer fienden for nærme, så ser de han som en skygge. Han tåler veldig lite, så å gå berzerk mot 5 stykker er ikke så smart hvis du ikke er lang unna.

Lvl systemet:
Når du spiller, så får du XP av å skade motstandere, eller deres skjøretøy, eller ved å stå ved motstanderens flag. Når du samlnokk XP, går du opp i lvl, noe som blir vanskeligere og vanskeligere. Når du går opp i lvl, så får du HP (Heroe poits) og VP (brukes som penger).

HP kan brukes til å oppgradere de forskjellige evnene de forkjellige klassene har som Gunners sheild, Soldat's healing eller burning bullets, eller Comandos usynlighet. Du får et Hp hver andre lvl.

VP kan brukes til å kjøe våpen og klær, men du kjøper dem bare for en hvis tids periode.

Gameplay
Det er klassisk Battlefield, med "Capture the flag". Men hvis du får alle de fire flaggene vinner du ikke. Du må drepe 50 fiender først.

Dette fåregår på fire forskjellige baner, noen med fly, tanks, og biler, andre uten.

Når du spiller så bytter du våpen og evner med tallene 1-9, prøv å drep fienden, og ikke bli drept.

Grafikk
Jeg synes personlig at grafikken er bra. Men til å være gratis, så er det ekstremt bra. Og det passer bra titegneserie konseptet.

Lyd
Lyden er også bra, og står til grafikkens tegneserie preg.

Holdbarhet
Lvl systemet gjør at du ønsker å gjøre evnene dine bedre. Dette øker holdbarheten betraktelig.

Grafikk: 7/10
Lyd: 8/10
Holdbarhet: 7/10
Pris: 10/10

+Gratis
+God atmosfære
+Morsomt

-Det blir repeterende i lengden
-Noen ganger er spillerne på det andre laget mye bedre en de på ditt lag (men det er det på mange spill)

Totalkarakteren har blitt påvirket av at dette spillet er gratis.

Samlet karakter: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10